Inlägg från: Fillis |Visa alla inlägg
  • Fillis

    2 augusti 2014

    Hej!!


    jag tänkte också hoppa på tråden! Kul att ha andra par att bolla ideér med!


    Vi ska också gifta oss den 2 augusti, trädgårdsbröllop på Ellinge slott i Eslöv. Så hoppas verkligen på bra väder!!


    Känns som vi kommit rätt långt i planeringen..


    Kock och menyförslag, DJ, fotograf, bröllopsskor, en del bordsdekortioner är klara. Sen har jag turen att ha min syster som konditior så vi har börjat prata hur tårtan ska se ut och smaka.


    Mitt problem nu är att jag vill gäna skicka våra inbjudningar i små askar men hittar ju inga i Sverige som är fina och inte kostar skjortan!!

  • Fillis
    kärleken skrev 2013-12-02 14:22:42 följande:
    Jag vet att Åhlens har haft små askar för typ CDskivor, stor som en CDskiva alltså och tunna. Kanske det kan passa? Prova annars e-bay, där finns det mesta!
    Tack! Ska kolla det!
  • Fillis
    Ekorren skrev 2013-12-03 11:34:31 följande:
    Nu har jag varit och provat fler brudklänningar. Provade lite allt möjligt (även fast jag vet vad jag vill ha) och fastnade för två som inte alls är den stil jag tänkte! En Alfred Angelo www.alfredangelobridal.eu/Collections/Bridal-... och en Mori Lee www.morilee.com/Bridals/blu/5115 . Jag som skulle ha en ganska enkel i chiffong tänkte jag, haha. Måste låta det sjunka in lite, och så ska jag vänta på den klänning som jag beställt hem som är mer jag egentligen, en Nixa modell 14118. Tur det finns lite tid att bestämma sig på :)
    Jätte vackra klänningar båda två! Lycka till med valet av klänning!
Svar på tråden 2 augusti 2014