• Äldre 18 Aug 13:27
    24238 visningar
    125 svar
    125
    24238

    2 augusti 2014

    Hej alla där ute! Jag och min sambo gifter oss 2 augusti 2014 och jag skulle tycka det vore roligt att bolla idéer och diskutera med andra som gifter sig samma datum :) Var gifter ni er, hur långt har ni kommit i planeringen osv? :)

  • Svar på tråden 2 augusti 2014
  • Äldre 29 Sep 20:52
    #71

    Vi kommer nog att hamna runt 80 000-100 000 kronor på vårt bröllop. Det mesta som går till vårt bröllop är nog mat/lokal/alkohol eventuellt vigselringen. Har inte bestämt mig ännu vilken av ringarna jag har hittat som jag tänkt att ha, vilket kommer nog avgöra hur mycket vi hamnar på.

    Vilken kedja/guldsmed har ni hittat där ni kommer köpa er ring?:)

    Har ni funderat på vart ni skulle vilja åka på smekmånad? /Katarina

  • Äldre 30 Sep 07:12
    #72

    Vi har köpt våra ringar hos en lokal guldsmedja, han är så duktig! Ringen blir ca 20% billigare när han gör den än om jag hade beställt den från det "riktiga" märket! Inte alls bestämt smekmånad men tror att det blir någonstans i Europa, är så sjukt varmt överallt bara o min sambo är inte den som vill ligga på stranden, inte jag heller för många dagar iofs! Har ni bestämt något?

  • Äldre 30 Sep 09:15
    #73

    Ja hur tänker ni kring smekmånad? Jag tycker det är lite förlegat.. Åker man inte på resa en del i dag ändå? Vi har länge velat åka på långresa till Asien, så det kanske blir i samband med nästa års bröllop. Men får ju bli ett halvår senare då vi har sommarbröllop. Så då kanske det blir en bröllopsresa?


    Kanske får man mer ledigt från arbetsgivaren om man säger att det är bröllopsresa ;)


    -- Nu blir det snart spännande för oss! Någon gång nu i oktober åker vi till vår bröllopsstad för att skriva kontrakt med fotograf och festplats (mat, lokal och allt). Massa pengar men oxå massa kul! Sen är det bara kläder och trycksaker som är de stora posterna :) Bara roliga saker kvar alltså.


    Jag håller just nu på att fundera på hur mycket vi ska tänka på dekorationer av lokalen. Det är ingen slottsbyggnad direkt, men ligger väldigt fint. Den kommer dukas klassiskt, så nått behövs kanske för att det ska bli "oss".. Hur mycket ska man göra med lokalen? Vi som tänkte ha barnweddning innan har massa planer för det som nu har fåtts läggas undan till viss del. Men är fortfarande sugen på en stor takkrona av ljusslingor och grönt! Undra om det går att ordna? :)


     


     

  • Äldre 30 Sep 09:16
    #74

    så här:


  • Äldre 30 Sep 20:20
    #75

    Vi har inte bestämt oss om vi ska ha en bröllopsresa i samband med bröllopet men det vore skönt att åka iväg på tu man hand efter och få njuta och vila lite :) Sedan beror det på budgeten. Finns så många ställen man skulle vilja åka till fast min karl vill nog åka utanför Europa. För mig spelar det inte så stor roll :) Finns så många vackra platser.

    Kärleken: Vilken fin bild! Javisst är det skönt när man har bestämt och kan bocka av saker som är gjorda :)
    Söker efter inspiration till vår dukning också och har sett lite som kan funka. Jag tycker det är roligt när man kan skapa lite saker själv också :) Jag har målat vita dalahästar som jag trätt på vita band med mönster. Eftersom jag bor i Dalarna tycker jag det är ett fint inslag :) Sedan tillkommer mer saker till dukningen så småningom :)

  • Äldre 1 Oct 06:59
    #76

    Jag vill också göra något själv, känns mer personligt! Kommer virka blommor att ha som servettringar, så söta. Sen kommer jag nog pimpa ljuslyktor från Ikea eller glasburkar o ha som ljuslyktor!

  • Äldre 1 Oct 11:17
    #77

    Ja, nu när vi bokat lokalen snart så känns det bara som det är att ro i land det. Lite småsaker, men annars är ju festen bokad liksom med mat, dukning, personal, plats och allt.


    Får väl komma ihåg att boka vigselförrättare också :)

  • Äldre 6 Oct 09:00
    #78

    Hej! Jag är ny här och vi gifter oss 2/8 med. 300 dagar kvar! :) Vi har bokat kyrka, lokal, smink, fotograf, börjat fila på inbjudningarna, Kollat lite på klänningar och spånat i dukning osv. Vi kommer ha vitt, ljusrosa och silver. När tänker ni skicka ut inbjudningarna? Vår idé är att de ska vara klara vid jul och Skicka ut de antingen efter jul/nyår. Tänker att det är mitt i semestertider, folk kanske behöver ha tid på sig? Vad tror ni?

  • Äldre 6 Oct 10:10
    #79

    Välkommen sophieh:) vi gifter oss också 2 aug:) tänker också skicka ut inbjudningarna i januari redan pga semestertider, tycker man lika gärna kan göra det o skippa save-the-date-kort! Vi har kommit ungefär lika långt som ni, har en idé om hur allt ska vara!

  • Äldre 6 Oct 10:11
    #80

    Haha trodde jag skrev i augustigruppen, alla här gifter ju sej den 2 aug;)

Svar på tråden 2 augusti 2014