• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Svartsocka

    Yes! Ytterligare en sak till att bocka av på planeringslistan; beställde vigselringen idag! Annars så är kyrka, restaurang/festlokal, fotograf(x2), brudklänningsprovning, bröllopsnatt, frisör/salong bokat! Även inbjudningskortet är skickade! Nu är verkligen bollen i rullning inför 12 juli 2014 :)

  • Slilja

    Vad har ni bokat för frisörer? Har bara varit i kontakt med en men gick inte boka förrän i jan/feb när de bestämt semester. Idag kommer jag få sista pusselbiten till inbjudningskorten så sen är det bara att sätta igång o pyssla:)

  • Svartsocka

    Det är jätte skönt att känna känslan av att ha saker gjorda! Vigselringen kanske var lite tidigt, men jag kan verkligen rekommendera er att köpa era ringar nu om ni ska ha guld och/eller diamant då guld/diamanter ligger väldigt lågt just nu! (Lägsta på flera år och förväntas höjas drastiskt snart) det är alltså väldigt billigt att köpa guld och diamanter just nu! Kan rekommendera Smycket i Jönköping! Frisören kände jag var väldigt bra att boka då bröllopet står mitt i semestertider! Och brudklänningsprovningen kändes nästan sent att inte prova förrän december, men det kommer gå ändå! Det tar upp till 5 månader att få sin brudklänning ibland, men min kommer fortare :) Längtar ihjäl mig efter att få stå och prova klänningar!

  • Microkaka

    Va kul att hitta denna tråd. Vi förlovade oss den 24/7 och har nu börjat planera datumet är inte hundra än. Börjar undra om man är sent ute även att vi ska fixa mycket själva och ha de traditionellt men vi ska vara ute vid vätterstranden hittade den perfekta platsen idag :) är det några av er som ska designa egna ringar eller klänningar? Vi ska göra våra ringar själv min blivande ska också ha 2 ringar men vet inte vem i Jönköping som har bäst egen studio? Tänkte även designa min klänning själv har hittat ungefär vad jag vill ha men vet inte om man ska hitta en privat person eller gå till butikerna.

  • Slilja

    Har varit o provat klänning idag (igen), nu har jag två st att välja mellan och känner mej jättestressad när jag inte kan bestämma mej! Den ena går inte att beställa ny av utan är den enda som finns vilket gör mej ännu mer stressad! Har inte köpt ring än, vet vilken jag ska ha redan, Snarberg ska göra den! Kanske ska passa på nu då när guldet är lågt:)

  • Birris

    Härligt att se en massa nya inlägg när man kommer in här :) Jag har bokat tid hos den frisören där jag alltid går. Hair fashion vid Atlantis. Vigselringen köpte jag förra veckan, känns som om att mycket börjar falla på plats. Känns så skönt. Vi kanske skulle bestämma en bröllopsfikadejt för alla blivande brudar, utbyta idéer och funderingar! Vad säger ni?

  • Svartsocka

    Det skulle vara jätte roligt att träffas! En riktig brud-träff och få pladdra av sig! (Sambons öron håller på att trilla av!)

  • Äriqa

    Svartsocka skrev 2013-11-14 21:27:45 följande:Det skulle vara jätte roligt att träffas! En riktig brud-träff och få pladdra av sig! (Sambons öron håller på att trilla av!)


  • pnufs

    Här har det varit ganska låg aktivitet på sistone, mycket att göra på annat håll.. Men vi har nog hittat en som kan hjälpa oss i köket, och kanske även hittat det vi ska ha som bröllopstårta :)

    Jag tycker också att det vore roligt att träffas! :)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)