• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Slilja

    Birris: Vad roligt att du hittat din klänning:) Har jag också som det känns nu (bilden ovan) men ska nog ut på en tur till, för att vara på den säkra sidan! Fick ni kyrkan bokad när ni ville? Svartsocka: Jag har varit på vigsel i både stora och mindre kyrkan o både och är lika fint. Vi valde Järstorp kyrka, dels för att jag är från trakterna men också för att den är så fin och i lagom storlek, blir mer intimt då! Vilka fler kyrkor kollade ni på?

  • Birris

    Svartdockan: Visst kan jag lägga upp det! :) bakifrån iaf! Jag har provat en del klänningar men den här kändes så rätt!! Älskar den. Slilja: roligt att du också hittat en som du gillar :) Ja vi fick den tiden vi ville ha så den 28/6 klockan 15.30 blir vi man och hustru! :)

  • Slilja

    Birris: Vad roligt:)) vi fick också den tiden vi ville, 2 aug 15.30. Ja skulle vara kul att få en glimt av din klänning:) Just nu har jag startat ett projekt med att virka blommor att ha som servettringar, fick tips om det här på bt, så söta! Får se om jag tar mej igenom det..

  • Svartsocka

    Birris: vad sitter du på för teknik? ;) dator, smartphone, surfplatta eller nåt annat? För mig funkar det bara att ladda upp bilder till BT- inlägg ifrån datorn

  • Birris

    Nu gick det från datorn :) Jag älskar den! Visar dock bara bakifrån ifall, ifall någon som jag känner är här på BT! Det måste ju vara lite surprise när jag går nedför altargången! :) 


  • Slilja

    Birris: Vilket långt o fint släp:) Har idag frågat vårt värdpar, de blev jätteglada o hade redan massa idéer, känns roligt:)

  • baboo
    Slilja skrev 2013-09-02 20:01:25 följande:
    Hej tjejer! Lite ändrade förutsättningar har gjort att vi har bytt datum till den 2 augusti. Har bokat Järstorps kyrka och festen bli i Fjällstugan.. Där finns mat, dryck, ljud, projektor mm på samma ställe så kändes smidigare:) Även bokat fotograf idag, känns så skönt! Svartsocka: Sett bilder på ett par som gift sej ute på Domsand vid fyren, ligger mellan Bankeryd och Habo, jättefint:) kolla www.anicay.se tror jag det är...
    Vi hade också fresten i Fjällstugan.Vill bara säga att det var fantastiskt! Maten var extremt god och vi fick superbra service. Pelle som äger stället är väldigt trevlig och de håller ordning på allting. Det var verkligen skönt att slippa oroa sig för något och veta att de höll ihop allting.
Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)