• Äldre 8 Jul 23:23
    43389 visningar
    231 svar
    231
    43389

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Äldre 21 Jul 21:37
    #41
    pnufs skrev 2013-07-21 21:00:38 följande:
    Kul att ni bor i Eksjö, jag kommer från Eksjö från början :) Är din blivande från Eksjö?

    Här i Jönköping finns ju Kristina Brud & Fest och Mani till exempel. Jag har inte provat klänningar än, så jag kan inte rekommendera någon särskild, men de finns iallafall :)
    Kul! Bor du i Jönköping nu då? Min blivande är från Åseda söder om Vetlanda. Han jobbar som officér på Ing2 här, så det var så jag hamnade här

    Finns det bara dessa två alternativ i stora Jönköping? Åhja, bättre än inget som Eksjö erbjuder hihi
  • Äldre 22 Jul 07:36
    #42

    Åseda vet jag vart det ligger :) Ja, min blivande är ifrån Jönköping o jag har pluggat här så valet att bo här var ganska naturligt :) Men jag gillar verkligen Eksjö, ska vara där större delen av den här veckan :) Det finns säkert fler affärer, men jag har inte så bra koll än :P

  • Äldre 24 Jul 10:48
    #43

    Slilja: Missade ditt svar! Vi har bokat lokal, kyrka o fotograf, har även bokat catering :) Känns väldigt skönt att ha det klart så man kan fokusera på detaljer :) (även om det är väldigt mycket kvar naturligtvis). Vi trodde att vi hade en färdig gästlista, men den fortsätter växa så nu är vi uppe i 100 gäster... *puh*

  • Äldre 27 Jul 00:42
    #44

    Pnufs; oj det var många gäster:) vi kommer bli 65 st som det ser ut nu. Har inget bokat än men hoppas på att få det bokat snart, lite semestrar mm som kommit emellan.. Hoppas lokalen vi vill ha är ledig, han skulle höra av sej i helgen! Ja det är verkligen många detaljer att planera, men tycker det är så kul:)

  • Äldre 30 Jul 09:40
    #45

    Ja, jag har väldigt stor släkt så de står nästan för halva gästlistan (och det är bara närmaste släkten, som jag faktiskt umgås med). Men vi gifter oss ju bara en gång och vi vill ha med våra vänner också så då blev gästlistan ganska stor :P Det är massor att planera o jag tycker också att det är jättekul! :)

  • Äldre 30 Jul 09:59
    #46

    Hej igen!vi har hittat tärnklänningar nu! Beställde först en variant fr Nelly som vi verkligen hoppades skulle passa. Men icke.. båda klänningarna var alldeles för små för tärnorna trots att de beställde den stl de alltid beställer i!Hittade sen en HighLow klänning på vila som det fick bli!  Vi har därmed ändrat vårt färgtema fr äppelgrönt till aprikos, lite pastelltema ungefär.Har ni hittat tärnklänningar? 

  • Äldre 30 Jul 11:06
    #47

    Jag ska bara ha en tärna och det är min syster. Hon befinner sig i Montenegro än så länge och jag kommer fråga henne om hon vill vara min tärna när hon kommer hem i mitten på augusti :) Så klänning till henne tar vi när hon kommer hem :)

  • Äldre 31 Jul 14:38
    #48

    Hej!! Vad kul att det finns fler jönköpingsbrudar! Vi har också tänk gifta oss juni/augusti 2014 men har inte hittat den perfekta lokalen än. Har ni några bra tips? Gärna ställen där man får ta med egen dryck men även andra ställen:) Vi kommer ha ett ganska litet bröllop med ca 30 gäster.

  • Äldre 31 Jul 18:05
    #49

    Idag har vi bokat lokal, det blir Domsands båtsällskap, det kan jag rekommendera:) Det ligger precis vid vattnet, är så fint! Går en balkong runt hela huset med tak så det går att vara där även om det regnar. Porslin ingår. Ser lite tråkigt ut när man går in kanske men det finns mycket potential, med fiberväv kan man göra mycket:)

  • Äldre 1 Aug 08:04
    #50

    Slilja: Hur många rymmer Domsand? Försökte hitta information på deras hemsida, men hittar inget.. Är så sugen på att fortsätta pyssla med allt men vi ska på medeltidsveckan på Gotland på söndag och jag måste fålla en klänning, pressa en massa sömmar och ändra lite på ett av min sambos plagg.. :)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)