• Äldre 8 Jul 23:23
    43419 visningar
    231 svar
    231
    43419

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Äldre 20 Sep 07:36

    Så j*vla typiskt! De dubbelbokade kyrkan så nu har vi fått byta datum på hela rasket... Men nu är det fixat! Kyrkan och festlokalen är bokad den 12 juli 2014. Inbjudningskortet st snart beställda och vi har ett mitt på hotellet där vi ska ha festen på om två veckor.

  • Äldre 20 Sep 08:28
    Svartsocka skrev 2013-09-20 07:36:25 följande:
    Så j*vla typiskt! De dubbelbokade kyrkan så nu har vi fått byta datum på hela rasket... Men nu är det fixat! Kyrkan och festlokalen är bokad den 12 juli 2014. Inbjudningskortet st snart beställda och vi har ett mitt på hotellet där vi ska ha festen på om två veckor.

    Va bra att det gick att ordna! Ikväll ska vi sätta oss och planera min kille och jag. Blir ett litet ryck då och då, så slipper man tänka på det hela tiden. Jag gör lätt det annars :) Mer schysst mot sambon så han får vara med lika mycket..


    Hur har ni lagt upp planeringen?


    hur länge tror ni föresten att er fest kommer hålla på ? (dans) Vi kan inte vara på stället längre än till två, känns verkligen inte som vi vill riskera att blir "utslängda" om det skulle vara så att festen fortsätter.. Vi har inte bestämt ställe helt än, men det lutar åt ett ställe. Men som sagt, några grejer vill vi försäkra oss om innan dess.

  • Äldre 20 Sep 18:36

    Svartsocka: Oj! Men vilken tur det ordnade sej, det är ju skräcken att nått sånt ska komma fram långt in i planeringen.. Ska kanske ringa o dubbelkolla med kyrkan:/ Kärleken: Vi får bara vara på vårt ställe till 01 men kan tycka att det räcker. Funderar på något mysigt avslut när vi åker iväg sen. Var på ett bröllop i somras där alla gäster stod på två led med värmeljus i handen o så gick brudparet därigenom o åkte iväg, det var riktigt mysigt:) Visst är det kul att dansa hela natten men kan nog tycka det ska bli skönt att varva ner o njuta bara vi två innan läggdags! Det är mest jag som planerar o googlar osv men delar allt med m2b såklart o vi tar alla beslut tillsammans! Kommer göra allt pyssel tillsammans med (i stort sett) men inte riktigt kommit igång med det än.

  • Äldre 20 Sep 19:47

    Vi får ha lokalen hur länge vi vill.. Känns skönt!

  • Äldre 7 Nov 08:01

    Hej! Hur går det för er?


    Vi är sena med våra save the date känner jag. Skulle ha skickat ut dem i början av november nu men de är inta klara (har inet fått hem rätt material). Men snart så! Hur går det för er?


     


    Jag har: festplats med helhetslösning, fotograf, dj, musik till vigsel (fioler, ej solist?)... Hur långt har ni kommit?


  • Äldre 7 Nov 09:39

    Kyrka, lokal är bokad. vissa save the date är utdelade. Alla kommer inte få utan bara gett till de närmaste. Inbjudningar skickas ut jan-feb nån gång tror jag. Har pratat med fotograf och troligtvis hittat en som ska göra frisyr och makeup för mellan 500-800:-Färgtema bestämt. Hittat min drömklänning, men måste prova om modellen passar mig, sedan kommer jag beställa från kina. Är utbildad skräddare så om den behöver justeras så tror jag att jag fixar det.Har inte frågat solist än. Har bekant som vi tänkt att fråga.     


  • Äldre 7 Nov 19:34

    Vi har fixat en hel del med! Idag hämtade jag min vigselring också -check! Annars har vi bokat lokal med helhetslösning, kyrka,fotograf, klänning,skor, ringar, frisör och save the date korten utskickade! Men det återstår en hel del, skulle behöva er hjälp, funderar på att ha underhållning av något slag(utöver dj) typ dansare eller något annat annorlunda och häftigt. Har ni några tips?

  • Äldre 7 Nov 21:37

    Birris: vad har du bokat för frisör? Vi har bokat kyrka, lokal o fotograf.. Ska börja på inbjudningarna snart:)

  • Äldre 8 Nov 08:35

    Just det! Mina ringar är ju fixade också!skor är också inhandlade  


  • Äldre 8 Nov 08:42

    Just nu är det dags att skicka ut save the dates, jag har inte provat en enda klänning än, så det är dags. Men är så uppbokad, så det känns som det får bli januari ändå? Är det för sent? Sen vigselring har jag inte heller kollat på. Jag trivs så bra med min förlovningsring så troligtvis kommer jag bara ha en enklare vigselring, en superfin förlovningsring (solitär) för att fira oss och denna stunden och en enklare för att ha hela livet... lite så tänker jag! :)


Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)