• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Svartsocka

    Woho :) hittat drömklänningen och köpte den direkt. Var bestämt att jag skulle beställt en från USA men så blev det denna ;) 8000kr över budget.... Men vad gör man när man hittat DEN klänningen? ^^

  • Eksson

    Hej,


    Den här frågan har varit uppe några gånger redan, men eftersom jag fortfarande inte har någon frisör bokad skulle jag vilja ha mer tips. Jag skulle helst gärna ha en frisör som kommer till hotellet vi kommer vara på för att slippa fara runt så mycket, men det kanske är för mycket begärt? En salong har tex vart skeptisk till det upplägget.


    Men har ni tips, oavsett om det är salonger, specifika frisörer eller hobbyfrisörer tar jag tacksamt emot dem.

  • Fia88

    Alexandra81:
    Jag är född och uppväxt fram till 8årsålder i Byarum och uppväxt på Hooks Herrgård då mina gudföräldrar känner ägarna.
    Vi var precis nu i helgen nere och kikade på herrgårn då min fästman aldrig varit där och kanske vill ha lite åsikt =P
    Så nu bestämde oss precis för att bröllpet ska ta plats 7 Februari 2015. Så lång tid kvar :)

  • Slilja

    Vad spännande! Vi har gjort klart våra inbjudningskort och kommer nog skicka dem efter nästa helg, också spännande:)

  • junibruden89

    Jag gifter mig i Värnamo men kommer ifrån Jönköping så ansluter mig hut :) vi gifter oss den 7 juni. Jag Hr köpt min klänning på monami tro jag det heter på Torpa? Supertrevlig ägare. Det var så roligt att prova klänningar :) hur ska ni göra era festprogram? Och var beställer ni blommor?

  • pnufs

    Kul att du beställt klänning Äriqa! :) Våra inbjudningskort är färdiga nu, det återstår bara den lilla detaljen att skriva alla kuvert. Måste hitta alla adresser också.. Men vi räknar med att få ut dem i början på februari :)

  • Äriqa

    Vi (Jag) ska precis börja med in inbjudningarna och de ska skickas innan v 11 då vi ska till stöten, och sedan v 13 ska vi till Kap verde. Så innan dess måste de ut så de inte drar iväg massa i tid.


Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)