Inlägg från: junibruden89 |Visa alla inlägg
  • junibruden89

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Jag gifter mig i Värnamo men kommer ifrån Jönköping så ansluter mig hut :) vi gifter oss den 7 juni. Jag Hr köpt min klänning på monami tro jag det heter på Torpa? Supertrevlig ägare. Det var så roligt att prova klänningar :) hur ska ni göra era festprogram? Och var beställer ni blommor?

  • junibruden89

    Då var näbbarn tillfrågade och de ville och syrran har börjat fundera på deras kläder jag har även köpt två par skor väntar på dom ena och tiaran har kommit hem skönt när man kan bocka av :)

  • junibruden89

    Precis bordsplacering, vigselprogram och placeringskorten är ju svårt att göra innan osa datum och innan man mött prästen. Jag vill spola fram tiden :) även om den går asfort nu när man har barn :) åh kust det ja chaufför och barnvakt på natten är fixat oxå :)

  • junibruden89

    Hade jag gift mig i jkpg hade jag köpt min bukett på höglunds blommor det ligger uppe vid axamo vet inte pris men dom är duktiga och har bra kvalitet på deras andra blommor iaf :) vad ska ni ha för blommor i buketten och hur vill ni den ska se ut?

  • junibruden89

    Jag hade turen att en av mina bästa vänner erbjöd sig att binda den åt mig hon ä utbildd florist och har jobbat som det men i te löngre dock ville hon inte göra droppformad. Jag vill ha röda rosor npgit blått och lijekonvaljer så hoppas dom finns i naturen fortfarande då men vet inte alls i övrigt hur jag vill ha den förutom att jag vill ha ha i lite glitter och silver. Jag funderar på långa band såg lite bilder meddet och det var jättefint. Bra pris är ju svårt att veta och det bästa är nog att säga en prisgräns till floristen och be dom guida en igenom till mågot bra. Slilja ska du gifta dig i järstorp? På borden ska vi köpa röda rosor i bukett och lite brudslöja och plocka björk eller ormbunkar och sätta i hemnagjorda vvaser ( barnmatsburkar med folie omkring)

  • junibruden89

    Åh där är jag döpt :) tycker den är så fin kyrka så hade jag gift mig i jkpg hade den varit självklar :) åh jag vill prova min klänning igen men det är ju flera månader tills dess vill spola fram tiden till typ mitten på april eller nått :)


    N
  • junibruden89

    Här var det dött? Hur går det för alla? Jag hämtade min ring hos T. Snarberg i fredags så fin jag vilk ha den nu!!! Igår beställde vi och provsmakade tårta daim, rårörda hallon och vitchokladmousse blev det med sockerkaksbotten och vit marsipan så gott!! Bordsplaceringen är spikad och gästbeskrivningarna nästan färdiga :) snart dags för att provs klänning igen :) bara 55 dagar ikvar jag längtar så!!!

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)