• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Svartsocka

    Va roligt att höra lite om er! Jag själv är 20 år och studerar till biomedicinsk analytiker inriktning klinisk fysiologi på högskolan i jkpg, bor i bostadsrätt i centrala Huskvarna (nästan precis vid pizzerian Biblos). Min blivande är 29 år och kommer faktiskt från egna hem, vid fagerslätt :) vi har varit vänner sedan 2009 och ett par i två år (förlovade i 3 månader), bo bor på 54 kvadrat med en 43 kg rottweiler och en knäpp katt ;) gemensamt intresse är fjällvandring... Bröllopsplaneringen tar mer tid än vad jag vill erkänna :p

  • Svartsocka

    Usch! Idag hände någonting jätte tråkigt! En kompis hade missuppfattat min inbjudan till vigseln och trodde hon var bjuden till hela bröllopet, alltså både vigsel och fest... Blev fruktansvärt jobbigt läge och slutade med att jag verkligen fick säga att hon inte är bjuden men att hon är bjuden till vigseln, bara vigseln... Känner mig som sämsta människan på jorden. Hon blev ledsen

  • Alexandra81

    Ja fyy vad jobbigt det måste vara. Hoppas att hon förstår dig. Det blir säkert diskussion med några sedan som kommer att undra varför de inte blev bjudna men det är svårt. Vi har bestämt att bjuda kompisar med respektive och då måste man tyvärr ta bort några vänner man inte umgås med ofta. Vi har även valt att bjuda vänner vi haft länge för dessa vet man att man alltid kommer att ha livet ut. Jag o Lasse har planerat att åka på bröllopsmässa till Stockholm 25-26 januari ingen annan som tänkt åka?

  • Svartsocka

    Jo, det var jobbigt, tror hon tog rätt illa upp. Dock är vi inga bästa vänner utan har träffats kanske 10 ggr och känt varandra i nåt halv år :/ strunt samma, jobbigt men ändå ärligt... Vi var på bröllopsmässan här på elmia förra året, tyvärr tyckte vi inte att det var så bra vi trodde...

  • Matina

    Birris!!!Jösses, vi ska gifta oss samma dag, och ha festen på munkaskogsgården!! Så vi får nog göra en rolig liten skylt så våra gäster inte går fel Vi var så inne på att ha bröllopet på Café Lustfyllt först, fase jag ville ordna så mycket själv så vi åkte en liten bit till på vägen och hamnade på Munkaskogsgården i stället.såg att ni skrev lite om er. Vi bor på Rosenlund, vi blir båda 30 till våren. Arbetar som lärare.   Vill gärna träffas, jättekul med nya bekantskaper som vi alla stor händelse att snacka om. 

  • Birris

    Haha ojdå! Ja vi får definitivt göra någon rolig skylt Vilken kyrka ska ni gifta er i? Kul att du också är lärare, vilken skola arbetar du på?

  • Slilja

    Hej! Jag är på en ev träff om jag kan! Jag är 28, min m2b 27. Vi bor på Torpa, jag är revisor och arbetar i stan. Vi träffades när vi jobbade tillsammans på mc donalds o i februari har vi varit tillsammans i 5 år:)

  • Svartsocka

    Inspiration! Gör er redo för bildbomb!



    Blir dock inte tärnklänningen på bilden utan denna:


    (Utan släp)

    Inbjudningskort, kuvert, infoblad (hemmagjort) och frimärken :) Även festprogram och vigselprogram går i samma tema



    Festprogram


    + Sneakpeak innuti (hemmagjort)


    Önsketårtan :)


     


    Förlåt för världens största bildbomb! Men brukar surfa från mobilen men satt denna gång på datorn och kunde nu ladda upp bilder! Hoppas ni hittade lite inspiration eller tyckte det var roligt! :)
     
  • Matina

    Birris: Gifter oss i Habo kyrka! Vill inte skriva för mycket här då det lätt kan hittas av andra som inte är medlemmar på sidan, det var så jag fick syn på forumet. borde se till att ses någon kväll på stan för en fika och snacka istället. Hur många gäster ska ni ha??Ni andra: Vad roligt att ni lägger ut bilder, man blir så peppad. Det är så roligt sådant här pysslande. Vi lägger mycket krut på eget pyssel, små kul grejer att upptäcka under kvällen. Just nu behöver jag tips på enkla förätter, de får vara matiga. Enkla menar jag med att man ska kunna förbereda innan, kallt, att bara lägga upp. är inne på minipajer och minipizzor och en liten sallad till bara. Någon som har ett bra recept? 

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)