• Äldre 8 Jul 23:23
    43384 visningar
    231 svar
    231
    43384

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Äldre 1 Sep 21:11
    #91

    Jag har inte riktigt fattat hur man citerar på den här sidan :) Booklets är som små böcker, många i Usa använder sig av det istället för vanliga inbjudningar! Bra när man har en hel del info om bröllopet :)

  • Äldre 2 Sep 11:12
    #92

    Birris: vi letar efter en fin vigselplats utomhus. Men om det finns någon fin lokal eller liknande så är det också toppen :)

  • Äldre 2 Sep 20:01
    #93

    Hej tjejer! Lite ändrade förutsättningar har gjort att vi har bytt datum till den 2 augusti. Har bokat Järstorps kyrka och festen bli i Fjällstugan.. Där finns mat, dryck, ljud, projektor mm på samma ställe så kändes smidigare:) Även bokat fotograf idag, känns så skönt! Svartsocka: Sett bilder på ett par som gift sej ute på Domsand vid fyren, ligger mellan Bankeryd och Habo, jättefint:) kolla www.anicay.se tror jag det är...

  • Äldre 2 Sep 20:27
    #94

    Slilja:  Vilken fotograf har ni valt?Fjällstugan har bara alkoholtillstånd till öl/vin till maten bara.. (Tror att det var fjällstugan..) Tänkte bara så ni vet ifall ni planerat fest med alkohol hela kvällen..

  • Äldre 2 Sep 20:37
    #95

    Slilja: tack för tipset! Har kollat in hennes blogg innan faktiskt! Är skitsugen på domsandsstrand! Frågan är om man behöver "boka" stranden eller bara gå dit o gifta sig??

  • Äldre 2 Sep 20:53
    #96

    Csve: vi hade bara planerat alkohol till middagen så det blir bra men tack ändå:) vi har bokat Nadja Falk, hon är hobbyfotograf, hon verkar super! Ska träffa henne om några veckor o provfota (hon skulle ha fotografering i Habo då dit man fick komma o kolla/provfota) o skriva avtal! Har ni bokat fotograf? Svartsocka: Vet inte hur det funkar med det men jag skulle ringa dit och fråga, så det inte är något annat bröllop då ( man vet ju aldrig).

  • Äldre 2 Sep 20:58
    #97

    Slilja: Ja men dåså =)Vi har prel. bokat en tjej som gått fotografutb. i australien. Hon ska fota sitt första bröllop i oktober, då ska vi kolla hennes bilder. 

  • Äldre 5 Sep 21:00
    #98

    Vi har varit och kollar på kyrkor idag. Tänkte ju först att det skulle bli borgerlig utomhusvigsel men nu lutar det år kyrkligt istället. Vi har varit o kollat på sofiakyrkan i Jönköping och snacka om vacker men fruktansvärt stor kyrka! Frågan är om det är larvigt att vigseln i den när det kanske kommer Max 100 st på vigseln? Vad tycker ni? Sofiakyrkan är annars min största dröm att gifta mig i (började lipa när vi var o kollade)

  • Äldre 7 Sep 09:26
    #99

    Igår var jag och provade klänningar och jag har nog hittat "the dress"! Så jag bestämde mig att sova på saken och nu har jag bestämt mig wiiiieeee!! Så idag ska jag köpa klänningen :)

  • Äldre 7 Sep 11:16

    Birris: Grattis! Du måste lägga ut en bild sen på dig i klänningen! :) (om du vill förstås;))

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)