• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Slilja

    Nä det står inget på deras sida tyvärr. Man får vara Max 100 pers i lokalen men det finns bara bord, stolar o porslin till 80 pers.

  • pnufs
    Slilja skrev 2013-08-01 09:51:55 följande:
    Nä det står inget på deras sida tyvärr. Man får vara Max 100 pers i lokalen men det finns bara bord, stolar o porslin till 80 pers.
    Okej, tack för infon! Gissade att den skulle bli lite för liten.
  • Slilja

    Pnufs, ja det är synd! Nu har de flyttat bokning av Järstorps kyrka till september så får hålla ut ett tag till! Finns fyra tider/dag så borde få någon tid vårt datum:) Har hittat min drömklänning också:)) hittade den på en sida med "kinaklänningar". Ska prova i butikerna först o se vad de har för nått o prova lite olika. Har ni börjat kolla på klänningar än?

  • pnufs
    Slilja skrev 2013-08-02 11:47:37 följande:
    Har ni börjat kolla på klänningar än?
    Nej inte än, jag har bara kikat lite på nätet.. Känns så knäppt att gå till en butik, blir så verkligt då på något sätt, känns lite pirrigt :)
  • Äriqa

    Följer gärna med om du ska prova nån gång. :) (om jag får förståss)


    pnufs skrev 2013-08-02 19:36:45 följande:
    Nej inte än, jag har bara kikat lite på nätet.. Känns så knäppt att gå till en butik, blir så verkligt då på något sätt, känns lite pirrigt :)
  • Csve

    nu ska jag försöka ta tag i lite bröllopsplanering igen..Min morfar dog för några veckor sedan och idag har han blivit jordfäst.. *suck..*nu får ni peppa mig till att komma igång igen!   

  • Slilja

    Csve: beklagar verkligen sorgen! Du kommer hitta styrkan att planera igen! Ja på nått sätt känns det verkligt o tidigt att ge sej ut i butikerna redan, tänkte gå i sept-okt, kan tro de har rea då. Är rädd att min klänning jag hittar kommer försvinna med, men det borde den väl inte?!

  • ModighWestlund

    Csve: Sänder kärlek och styrka till dig!! Ge dig tid att sörja, andas och att komma ifatt. Så du inte glömmer bort att ta hand om dig genom att begrava dig i bröllopsplaneringen. Risken finns att det brister sen, och det är jobbigare om det sker precis kring bröllopet, än om man låter sig sörja i stunden.

    Jag har kikat lite på klänningar på nätet. Skulle vilja åka till Jönköping (bor i Eksjö) och kolla runt, men jag är inte härifrån o känner ingen, så det känns ganska ensamt och lite 'muppigt' att göra det själv :-P kanske får haka på er om ni ska dit någon dag framöver?

    Prova kan man ju alltid göra, för att hitta någon form av modell etc som man fastnar för. Jag vet inte alls vilken typ av klänning jag vill ha.. men jag har precis börjat träna igen efter ett latmansuppehåll, så hoppas på ha lite mer muskler och fastare hud till om ett år, varför jag inte bör köpa någon klänning ännu, pga att kroppen förändras :-P

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)