Inlägg från: Svartsocka |Visa alla inlägg
  • Svartsocka

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Hej alla blivande fruar! Min blivande man gick ner på knä den 18 augusti 2013 :) Så nu planerar vi bröllopet till juni/juli 2014! Vi bor i huskvarna och letar vigselplats runt huskvarna/jönköping. Någon som har ett bra tips? :)

  • Svartsocka

    Birris: vi letar efter en fin vigselplats utomhus. Men om det finns någon fin lokal eller liknande så är det också toppen :)

  • Svartsocka

    Slilja: tack för tipset! Har kollat in hennes blogg innan faktiskt! Är skitsugen på domsandsstrand! Frågan är om man behöver "boka" stranden eller bara gå dit o gifta sig??

  • Svartsocka

    Vi har varit och kollar på kyrkor idag. Tänkte ju först att det skulle bli borgerlig utomhusvigsel men nu lutar det år kyrkligt istället. Vi har varit o kollat på sofiakyrkan i Jönköping och snacka om vacker men fruktansvärt stor kyrka! Frågan är om det är larvigt att vigseln i den när det kanske kommer Max 100 st på vigseln? Vad tycker ni? Sofiakyrkan är annars min största dröm att gifta mig i (började lipa när vi var o kollade)

  • Svartsocka

    Birris: vad sitter du på för teknik? ;) dator, smartphone, surfplatta eller nåt annat? För mig funkar det bara att ladda upp bilder till BT- inlägg ifrån datorn

  • Svartsocka

    Så j*vla typiskt! De dubbelbokade kyrkan så nu har vi fått byta datum på hela rasket... Men nu är det fixat! Kyrkan och festlokalen är bokad den 12 juli 2014. Inbjudningskortet st snart beställda och vi har ett mitt på hotellet där vi ska ha festen på om två veckor.

  • Svartsocka

    Yes! Ytterligare en sak till att bocka av på planeringslistan; beställde vigselringen idag! Annars så är kyrka, restaurang/festlokal, fotograf(x2), brudklänningsprovning, bröllopsnatt, frisör/salong bokat! Även inbjudningskortet är skickade! Nu är verkligen bollen i rullning inför 12 juli 2014 :)

  • Svartsocka

    Det är jätte skönt att känna känslan av att ha saker gjorda! Vigselringen kanske var lite tidigt, men jag kan verkligen rekommendera er att köpa era ringar nu om ni ska ha guld och/eller diamant då guld/diamanter ligger väldigt lågt just nu! (Lägsta på flera år och förväntas höjas drastiskt snart) det är alltså väldigt billigt att köpa guld och diamanter just nu! Kan rekommendera Smycket i Jönköping! Frisören kände jag var väldigt bra att boka då bröllopet står mitt i semestertider! Och brudklänningsprovningen kändes nästan sent att inte prova förrän december, men det kommer gå ändå! Det tar upp till 5 månader att få sin brudklänning ibland, men min kommer fortare :) Längtar ihjäl mig efter att få stå och prova klänningar!

  • Svartsocka

    Det skulle vara jätte roligt att träffas! En riktig brud-träff och få pladdra av sig! (Sambons öron håller på att trilla av!)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)