• Csve

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Hej! Vi gifter oss 7 juni 2014 i sandseryds kyrka. Kyrkan och festlokal bokad samt sångerska till kyrka och underhållning till festen. Har beställt STDkort i form av magnet och har redan lämnat ut några till de närmaste. Våra inbjudningskort kom idag, beställda fr lightinthebox. Ingångsmusiken är så gott som klar, tror vi hittat rätt. Vilka psalmer och solosånger ska ni ha?

  • Csve

    Vi har samma tjej till festen som sjunger i kyrkan. Mirja qee.. Hon fixar ljud ljus och hela litet själv. Sen ska vi ev ha linedance ;)

  • Csve

    =)Låter kanske tokigt, men det kommer bli jättekul och får garanterat igång folket. (en fd arbetskamrats vän hade det på sitt bröllop)

  • Csve

    Pnufs: haha nä jag har ingen koll heller.. Än Har du funderat nåt på hår och makeup? Kan du tipsa om nåt bra ställe?

  • Csve

    pnufs skrev 2013-07-10 23:02:33 följande: Csve skrev 2013-07-10 21:05:11 följande: Pnufs: haha nä jag har ingen koll heller.. Än Har du funderat nåt på hår och makeup? Kan du tipsa om nåt bra ställe? Det låter verkligen kul, kanske snor din idé :) (Måste ta upp det med blivande maken bara) Jag har gjort en lista med en massa salonger/frisörer och inte blivit jättemycket klokare. Vissa erbjuder både hår och makeup, vissa erbjuder bara det ena och vissa skriver att de har ett "bröllopspaket" men sen står det inte alltid vad som ingår. Det verkar också vara stor spridning på priser och eftersom jag inte vet så mycket om någon speciell salong (förutom Hair Inc där jag klipper mig nu) så är det svårt att veta vad som är prisvärt eller inte.. Svårt det där!Det gör du rätt i Jag vet att hudoteket har bröllopspaket, men smakar det så kostar de ju =/ Birris skrev 2013-07-10 21:27:55 följande:Nu är gästlistan så gott som klar! Jisses vilket jobb, svårt vart man ska dra gränsen, drar lätt iväg och blir hur mycket folk som helst! Vart har ni dragit gränsen? Har nu även fixat fotograf och vem som ska sjunga i kyrkan. Även värdparet är tillfrågade och de blev sååå glada :) Kul! Roligt det där med underhållning på festen, kanske ska fundera ut något sånt!! Frisör ska jag fixa genom en kompis men makeup vet jag inte vem som ska göra?!vi gjorde en prel. gästlista ganska tidigt, men den har ändrats flera ggr. Jag tänker oxå att "vi bjuder de som skulle bjudit oss" 

  • Csve

    Oj vad konstigt mitt förra inlägg blev.. =/Idag sitter jag och skriver ner alla ideer jag kan komma på, alla små tips och råd jag har tagit till mig.   Att gå fr en skriven kladd till en bestämd punkt.. hmm hur gör man där med alla olika varianter på en och samma sak? 

  • Csve

    pnufs skrev 2013-07-14 17:09:16 följande:Det är ju det som är riktigt svårt! Man får massor av tips som man tycker är jättebra, och sen märker man att en del tips "krockar" med varandra.. Känns ju som att man vill ha saker som passar ganska bra ihop i alla fall :)Ja precis!Nu sitter jag och letar utgångsmusik.. har ni hittat nåt?vi vill ha en glad låt!  

  • Csve

    Ja den är ju bra =)vi vill ha nåt som gör att man tänker "yes, we did it!!"  

  • Csve

    Slilja: Vi var inne på järstorp vi med, men vi fick oxå höra att det tidigast gick att boka i aug.  Nu var vårt första val dock Sandseryds, och där kunde man boka tidigt.Det är ju snart augusti dock, så snart kan ni boka!  

  • Csve

    Hej igen!vi har hittat tärnklänningar nu! Beställde först en variant fr Nelly som vi verkligen hoppades skulle passa. Men icke.. båda klänningarna var alldeles för små för tärnorna trots att de beställde den stl de alltid beställer i!Hittade sen en HighLow klänning på vila som det fick bli!  Vi har därmed ändrat vårt färgtema fr äppelgrönt till aprikos, lite pastelltema ungefär.Har ni hittat tärnklänningar? 

  • Csve

    nu ska jag försöka ta tag i lite bröllopsplanering igen..Min morfar dog för några veckor sedan och idag har han blivit jordfäst.. *suck..*nu får ni peppa mig till att komma igång igen!   

  • Csve

    Hej!Idag har vi köpt papper till festprogrammen, tittade även lite efter brudskor med det var ju bara mörka skor inne nu.Imorrn postar vi STDkorten och i måndags köpte jag en klänning!!!!    

  • Csve

    Slilja:  Vilken fotograf har ni valt?Fjällstugan har bara alkoholtillstånd till öl/vin till maten bara.. (Tror att det var fjällstugan..) Tänkte bara så ni vet ifall ni planerat fest med alkohol hela kvällen..

  • Csve

    Slilja: Ja men dåså =)Vi har prel. bokat en tjej som gått fotografutb. i australien. Hon ska fota sitt första bröllop i oktober, då ska vi kolla hennes bilder. 

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)