• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Birris

    Ja vi har pratat om att ses över en fika här i forumet innan. Tycker att vi gör så Matina Som du säger så är det lätt för alla att se vad man skriver här!

  • Svartsocka

    Jag provade klänningar idag och bestämde mig för att köpa där ifrån. Så på måndag tänker jag åka dit och köpa den. Det är verkligen blandade känslor, det är en annan klänning än vad jag trodde jag skulle gilla o passa i. Men den är verkligen JAG. Men lite läskigt känns det! Att ha letat i flera år och nu är letandet över... Känslomässigt!

  • Fia88
    Alexandra81 skrev 2013-11-28 21:03:07 följande:
    Ja fyy vad jobbigt det måste vara. Hoppas att hon förstår dig. Det blir säkert diskussion med några sedan som kommer att undra varför de inte blev bjudna men det är svårt. Vi har bestämt att bjuda kompisar med respektive och då måste man tyvärr ta bort några vänner man inte umgås med ofta. Vi har även valt att bjuda vänner vi haft länge för dessa vet man att man alltid kommer att ha livet ut. Jag o Lasse har planerat att åka på bröllopsmässa till Stockholm 25-26 januari ingen annan som tänkt åka?
    Vilken av bröllopsmässorna i Stockholm ska ni till?
    Jag själv på Nacka-mässan nämligen.
    Är boende i Stockholm men planerar bröllop i Hok så därför hamnade jag på detta forum. :)
  • pnufs

    Jag är 25 år, min sambo är 29. Jag är redovisningskonslut på en redovisningsbyrå här i stan och min sambo pluggar på Tekniska högskolan här i Jönköping. Vi träffades på internet sommaren 2010, förlovade oss 2011 och det blir bröllop 2 augusti :) 

    Vi köpte min klänning igår, den ska bara fixas lite som jag vill ha den så kan jag hämta den sen. Känns såå bra att ha den klar :) 

  • Äriqa

    Provade klänning idag och kom fram till att jag vill ha den modell jag ikat på tidigare.


    Kommer beställa min klänning från ebay inom kort. :)


     


     


    PNUFS: Kul att du hittat din klänning!


Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)