• Birris

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • junibruden89

    Då var näbbarn tillfrågade och de ville och syrran har börjat fundera på deras kläder jag har även köpt två par skor väntar på dom ena och tiaran har kommit hem skönt när man kan bocka av :)

  • pnufs

    Visst är det skönt att bocka av! Det känns som att det kommer bli en massa att fixa de sista veckorna ändå, så ju mer man kan göra nu desto bättre :)

  • junibruden89

    Precis bordsplacering, vigselprogram och placeringskorten är ju svårt att göra innan osa datum och innan man mött prästen. Jag vill spola fram tiden :) även om den går asfort nu när man har barn :) åh kust det ja chaufför och barnvakt på natten är fixat oxå :)

  • Slilja

    Vi skickade våra inbjudningskort igår så idag har de kommit till våra gäster, så kul:) i övrigt händer det inte så mycket i planeringen nu men i februari har vi tänkt beställa klänning, prata med de som ev ska göra tårtan o gå runt till blomsterbutiker i stan! Har någon kollat på blommor? Några rekommendationer?

  • junibruden89

    Hade jag gift mig i jkpg hade jag köpt min bukett på höglunds blommor det ligger uppe vid axamo vet inte pris men dom är duktiga och har bra kvalitet på deras andra blommor iaf :) vad ska ni ha för blommor i buketten och hur vill ni den ska se ut?

  • Slilja

    Ja Höglunds är ett bra ställe, det hade jag inte tänkt på (trots att jag ofta åker dit o köper blommor), tack! Det ligger nära både kyrkan o festlokalen, ska jag absolut kolla:) jag vill ha en bukett med blandade vita blommor, är inte så bra på blommor så vet inte riktigt vad som är säsong i aug haha! Vi ska även ha vita blommor på borden! Hur har ni tänkt?

  • pnufs

    Det här med blommor är nästa sak på listan. Tror att vi ska gå runt till olika blomsteraffärer och titta på olika buketter de gjort. Men tycker det är svårt att veta vad som är bra pris eller inte..

  • junibruden89

    Jag hade turen att en av mina bästa vänner erbjöd sig att binda den åt mig hon ä utbildd florist och har jobbat som det men i te löngre dock ville hon inte göra droppformad. Jag vill ha röda rosor npgit blått och lijekonvaljer så hoppas dom finns i naturen fortfarande då men vet inte alls i övrigt hur jag vill ha den förutom att jag vill ha ha i lite glitter och silver. Jag funderar på långa band såg lite bilder meddet och det var jättefint. Bra pris är ju svårt att veta och det bästa är nog att säga en prisgräns till floristen och be dom guida en igenom till mågot bra. Slilja ska du gifta dig i järstorp? På borden ska vi köpa röda rosor i bukett och lite brudslöja och plocka björk eller ormbunkar och sätta i hemnagjorda vvaser ( barnmatsburkar med folie omkring)

  • Slilja

    Ja vi gifter oss i Järstorp:) jag tänkte också vi skulle åka runt o kolla men kanske bara till typ 3 ställen, jag vill inte ägna för mycket tid åt det, fast vill ju det ska bli bra såklart! Vi ska nog inte ha buketter på borden utan bara nån blomma i varje vas, frågan är bara vilken, får testa oss fram.. Jag vill bara ha en "vanlig" brudbukett med blandade vita blommor så måste kolla vad som är säsong i augusti, någon som vet?

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)