• Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • 20110519

    IDag har vi varit och beställt vigselringar, Oj vilken djungel det finns av ringar. Har tidigare här i tråden lagt upp mellan vilka två jag valde. Känns så skönt nu när de är beställda. 

    Annars sitter jag och försöker få ihop inbjudningskorten. Har hälften kvar. Vågade inte göra de under julhelgen för fick en känsla av att kyrkan som jag bokade redan 10 jan 2013 hade blivit bokad av någon annan på samma tid. Men efter att ha kontrollerat att vår bokning står kvar så  vågar jag göra klart inbjudningskorten. Ska försöka göra klar de i helgen även om jag jobbar så jag kan skicka ut de i veckan. Många långväga gäster så de måste få inbjudan tidigt så de hinner fixa boende när vi gifter oss på midsommar.  

  • meandmylove

    Kul att ni alla kommit så långt! Imorgon ska jag in och prova vigselringen ytterligare en gång. Känns den bra beställer vi den. I övrigt är lokal, kyrka, kock, mat, tärnor, värd, fotograf, gästlista och näbbar klara. Nu ska vi boka frisör, florist, hotell, musik och fixa alla kläder. Inbjudningarna är under tillverkning och skickas inte förens i feb/mars. Phu. Bröllopsmässan i Helsingborg väntar på mig 26/1. Fler som planerar att gå på bröllopsmässa?

  • widuse

    Hur många gäster kommer ni ha? Vår lista slutade på 96 st men jag tror inte slla kommer....

  • iQbee

    Heej allihopa!! det var hundra år sen man var här inne...

    Det jag har gjort..

    Kyrka och lokal
    Alla inbjudningskort är klara
    Gåvorna är klara
    Klänning på G
    Brudgumskläder på G
    Ringar beställde vi igår :DD I love them

    Att göra..
    Betsämma tårta
    bestämma blommor
    Bordsplacering
    Smikös
    Frisyr
    Beställa näbbkläder
    hotellrum
    aaaa känns som allt var klart men nope..

  • Caisa

    Är lite stressad för jag känner att jag inte har koll på vad jag ska ta tag i. Fick en liten smäll i ansiktet ekonomiskt också så det är delvis därför.

    Har gjort:


    Bokat kyrka och lokal Beställt brudklänning Bokat hotell och flyg till fotograf + filmare (vän + kollega från Spanien Glad  Smink och tårta görs av min svägerska och brudtärna, kolla hennes blogg här http://puritybeauty.se/ Glad Frisyr görs av min kusin  Bokat catering
    Måste göras
    Bestämma och beställa ringar  Skapa och skicka inbjudningskort Besöka lokalen för planering av bordsplacering och dekorering Bestämma meny Skor, slöja, brudbukett... Planera musik
    Förmodligen en massa jag glömt...
  • SaMa14

    Nu blev jag plötsligt väldigt stressad! 

    Vi gifter oss på nationaldagen 6/6 och har hittills gjort följande:

    Bokat kyrka
    "Bokat" präst
    Bestämt värdpar
    Beställt inbjudningskort
    Bokat middag på gästgiveri

    Vi har alltså detta kvar

    Köpa kläder
    Köpa ring
    Bestämma vigselprogram (med musik och allt)
    Fixa med fotografering
    Fixa bil

    ..och säkert massa mer! Hujedamej. Nu blev det jobbigt! :P
     

  • 20110519
    Fixat, bokat kyrka, lokal. Vet vilken präst vi ska ha. Köpt min klänning och skor. Köpt brudgummens kostym och skor. Bokat hotell för bröllopsnatten. Bokat för att få smink och frisyr gjorda. Bokat catering, bokat tårta. Bokat fotograf. Beställlt ringar. Bestämt menyn. Planerat och beställt brudbukett, tärnbukett, korsage. Köpt brudtärnans klänning. 

    Kvar,  köpa underkläder till mig, musik, göra de sista inbjudningskorten (hälften kvar), göra bordsdekorationer, köpa rosenblad, köpa bröllopsris. Utse toastmaster.  Transport för oss måste vi ordna. Boka in manikyr ska jag också göra. Skicka ut inbjudningarna, fixa festprogram med meny, fixa figselpgrogrammet

     
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet