Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej alla brudar. Jag hoppar in i denna tråden. Jag och min blivande hade bokat och börjat planera för bröllop 16 augusti men så upptäckte vi att vi ska få ett lillasyster till vår 1,5 åriga dotter! Lyckan är enorm och nu satsar vi på bröllop 14 juni 2014 i Skåne. Jag kommer gifta mig i 7,5e månaden. Vi har bokat lokalen, kyrkan bokad. Jag har skissat på inbjudningarna och tror jag vet vilken klänning. Mat, kock och gästlista är spikad. Nu är det dags att sätta igång med den riktiga planeringen!

  • meandmylove

    Tack :). Det ska bli jättekul, jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så vacker som under min första graviditet. Hoppas på samma lycka denna gången!

  • meandmylove

    Vad är det för viktig info man måste ha med? Vi skriver datum tid plats klädkod osa och mail. Det blir inte många rader. Present svarar vi om någon frågar aalternativt svarar vi det på osat. Karta behöver vi inte så både kyrka och lokal är på stans huvudgata. Hittar man inte kan man ju söka på eniro. Vi har inga övernattningsgäster. Vad behöver man annars?

  • meandmylove

    Vi kommer skippa infogade eftersom vi varken skriver om presenter barn allergi eller transport. Vi kommer hålla det kort. Har folk frågor får de förslagsvis höra av sig. Jag ska börja fila på inbjudningarna snart men när skickar ni ut dem? Och när har ni osa? Vi gifter oss 14 juni tänkte ha osa 1 maj och skicka inbjudningarna slutet av februari/början av mars

  • meandmylove

    Vi funderar på TIDIGAST alla hjärtans dag, men hälsar månadsskiftet feb/mars. Osa satte jag typ 17/5. Vi gifter oss också 14/6-14

  • meandmylove

    Blivandefrufinger; då tycker jag absolut ni ska skicka tidigt! Vi har också skippat att skicka save The date. Vår familj är informerade och närmsta närmsta vännerna, alltså de vi MÅSTE ha där. Resterande släkt osv får reda på det via inbjudningarna. De som vi bjuder (150) är det inte så vanligt med sommarresor och de som vi vet planerar för den tiden informerar vi tidigare.

  • meandmylove

    Kul att ni alla kommit så långt! Imorgon ska jag in och prova vigselringen ytterligare en gång. Känns den bra beställer vi den. I övrigt är lokal, kyrka, kock, mat, tärnor, värd, fotograf, gästlista och näbbar klara. Nu ska vi boka frisör, florist, hotell, musik och fixa alla kläder. Inbjudningarna är under tillverkning och skickas inte förens i feb/mars. Phu. Bröllopsmässan i Helsingborg väntar på mig 26/1. Fler som planerar att gå på bröllopsmässa?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet