• Äldre 15 Apr 17:48
  533995 visningar
  2307 svar
  2307
  533995

  JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

  Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

 • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
 • Äldre 15 Apr 17:59
  #1

  Här är en till! 28 Juni för att vara mer specifik. När har ni tänkt?

 • Äldre 15 Apr 18:07
  #2

  7 juni blir det. Vi bor i Jönköpings län och vigseln kommer äga rum i sandseryds kyrka i hovslätt/norrahammar. Vart bor ni? Har ni börjat planera något?

 • Äldre 15 Apr 19:22
  #3

  Här blir det den 14 juni Glad. Jag har typ inte kommit någonstans i planeringen! Vet inte vart jag ska börja! Har ni kommit långt?

 • Äldre 16 Apr 10:11
  #4

  Lokesmamma: Det är ju ganska länge kvar ( går fort dock..) så det e ingen fara om du inte börjat ännu. Vi har bokat kyrkan, hon som ska sjunga i kyrkan och på festen, lokal är bestämt men den blir inte helt bokad förräns man betalar 5000 i förskott och jag har dragit lite på det, för tänk OM det inte skulle bli av, då står man där ogift och 5000 fattigare :/ Vi har börjat med gästlistan men drar ifrån/lägger till lite då o då.. 2 slipsar till våra bestmen är köpta fr ebay, men jag vet inte om jag är helt nöjd med färgen.

 • Äldre 16 Apr 18:58
  #5

  Hej hej! Vad roligt att det startat en ny tråd för junibröllop. Jag och min fästman har planerat vigsel till juni 2014 och vi är inte så långt framme i planeringen än. Det känns som det är väldigt gott om tid och vi vet ungefär hur vi vil ha det hela. Kyrka och festlokal är i alla fall bokad, sen kommer la allt det andra så småningom =)

 • Äldre 16 Apr 21:17
  #6

  Vi bor i Västra Götaland,. Det blir i Fritsla kyrka i Marks kommun och  lokalen är också bestämd.  Har även utsett bestman och tärna samt de som kommer sjunga och spela i kyrkan. Vi har kollat lite kläder, lite dekorationer och så håller vi på med gästlistan. Den är väl i det närmaste klar.

  Vårt största dilemma har varit de som vi känner att vi "borde" bjuda men som vi inte har lust att bjuda egentligen. Nu har vi bestämt oss för att vi kommer inte att bjuda vissa släktingar, det kommer att bli ett jäkla liv skulle jag tro... Men vi har båda resonerat så att vi bjuder de som vi känner att vi har kontakt med och som skulle ställa upp oavsett vad som händer i våra liv.

  Lokesmamma: Nej känn ingen press, jag är en person som älskar att planera i tid, skriva listor och ha allt klart i mitt huvud i GOD tid... vilket kanske märks Glad

 • Äldre 17 Apr 16:49
  #7

  Elena1: Kyrka och festlokal är en bra början :) Vart bor ni? Nymsa: Vi har bestämt brudfölje oxå, 2 tärnor, 2 bestmen, våra tre barn kommer vara näbbar. Det där med vilka man ska bjuda och inte kan vara svårt, vi bjuder bara den allra närmsta släkten dvs föräldrar och mor/farföräldrar sen vänner.

 • Äldre 18 Apr 11:09
  #8

  Csve: Ja det känns som en bra början. Om allt annat skulle gå fel har man ju i alla fall någonstans att vara ;) Vi bor i Göteborg förresten. 

 • Äldre 18 Apr 12:23
  #9

  Ja precis, så gift blir man ju iaf eftersom kyrkan e klar Sitter och letar brudtärneklänningar, det e inte det lättaste! Har ni tips på bra sidor? Ebay.com Dhgate.com Etsy.com Är de sidor ja tittar mest på.

 • Äldre 18 Apr 12:40
  #10

  Bra fråga... Vi har bestämt oss för att handla från vivienofholloway.com, men tärnan kan inte ha klänningen vi bestämt oss för... Hon passar inte i halterneck, så nu letar jag febrilt efter något som påminner om en femtiotalsklänning, i burgundyfärg...

  Har inte förstått mig på etsy, men kanske heller inte har lagt ner tillräckligt med tid. Fungerar det som ebay eller?

  Annars googlar jag det jag letar efter och så brukar det dyka upp alla möjliga roliga sidor att spana på. Men jag är lite feg och vill gärna vara hyffsat säker på vart det är jag beställer från så att det inte slutar med att jag blir "lurad" på pengarna.

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet