• Äldre 15 Apr 17:48
    532039 visningar
    2307 svar
    2307
    532039

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Äldre 13 May 23:29
    #61

    Grattis till lokalen förresten :D

  • Äldre 15 May 06:15
    #62

    Hej på er! Mitt största orosmoment är om jag lyckas gå ner lite till, för att kunna köpa en mindre stl på klänningen, allt det andra känns som om det går lösa. Brinner lokalen ner eller blir dubbelbokad, ja då får vi väl hyra partytält helt enkelt Hur tänker ni i underklädesväg? Sånt som lyfter och formar under klänningen eller bekväma?

  • Äldre 15 May 14:24
    #63

    Jag tänker bekvämlighet först. Man vill ju inte stå framme vid altaret och skruva på sig på grund av illa sittande underkläder ;)

  • Äldre 15 May 15:38
    #64

    äntligen har vi bokat kyrkan och idag fick jag min tiara :D nu känns allt på riktigt när kyrkan är bokad!

  • Äldre 15 May 16:29
    #65

    snartfrueriksson88: Vad roligt! =)


    Vad är det för tiara du har köpt? Jag planerar också att ha tiara men har inte hittat rätt än (vill helst ha en guldfärgad och det utbudet verkar vara ganska litet).

  • blivan­debrud
    Äldre 15 May 21:15
    #66
    Larssonmaria86 skrev 2013-05-13 23:29:22 följande:
    Blivandebrud: Jag tänker exakt som dig! Mailade t.o.m. häromdagen och kollade så att lokalen verkligen är vår den 7 juni och det lovade han :) Kommer nog maila honom ett par gånger till innan det blir dags för dagen "D"! Blev däremot orolig för några veckor sen att lokalen skulle brinna ner kvällen innan bröllopet...(Kan ju meddela att jag är expert på katastroftankar och kontrollfreak :P)
    Hahah! jaa det är helt oundvikligt att tänka så :/ men men, kommer nog göra som du och t.o.m. RINGA in o fråga :P Vi får se hur det går. Grattis själv till lokalen! :) Har ni kommit något längre än så i planeringen?
  • Äldre 16 May 13:26
    #67

    Blivandebrud: Vi har nog bokat allt "stort" som krävs, kyrka, lokal och fotograf :) Har börjat kolla på frisörer då min vanliga frisör inte gör uppsättningar. Och jag vill gärna känna mig bekväm med frisören då man är där en ganska lång tid på sin bröllopsdag så ska börja prova mig fram nu :)
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • blivan­debrud
    Äldre 16 May 13:47
    #68

    Larssonmaria86: Oj men det var  ju jättebra! Skönt o ha de stora sakerna färdigt. Hoppas du hittar rätt frisör nu, jag vet att det är svårt. Jag själv är frisör och gör bruduppsättningar så jag vet nog exakt vart jag ska o vad jag ska ha (så många frisyrer som jag vart med om haha). Vi har bara bokat vår lokal, vi tänkte att vi kör igång på riktigt i slutet på juni :)  

  • Äldre 16 May 15:18
    #69
    larssonmaria86: Ja att hitta rätt frisör är inte det lättaste. Jag tänkte först ta min vanliga frisör men när jag frågade så kändes hon måttlig intresserad så nu vet jag inte riktigt. Det kanske blir så att jag hör av mig till en gammal kompis som är frisör istället, hon gjorde min frisyr till studentbalen och den blev superbra. Det tål att tänkas på :P
  • Äldre 16 May 15:32
    #70


     


    Jag ville bara dela med mig av en bild av "vår" vackra kyrka. Ända sedan vi åkte förbi den första gången tillsammans har vi alltid sagt att "Där ska vi gifta oss en dag", och nu så är den dagen snart här! *lycklig*

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet