Inlägg från: Larssonmaria86 |Visa alla inlägg
  • Larssonmaria86

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej! Börjar hänga i denna tråden också och vi gifter oss 7 juni :D Var igår i kyrkan och lyssnade på psalmer och ingångs samt utgångs musik som församlingen anordnade :) När dem började spela bröllopsmarschen vi ska ha så började ögonen tåras ;) Undrar hur mycket man väl kommer gråta när det är dags..gäller att ha vattenfall smink :P

  • Larssonmaria86

    Elena1: Jag frågade också min frisör häromdagen och tyvärr gör inte hon uppsättningar, synd för hon är jätteduktig och vet hur mitt hår funkar :P Så nu blir det till att leta upp en frisör och vill nog gå och klippa mig "vanligt" innan så jag känner av hur hon är och om personkemin stämmer.. Ska ju ändå vara med henne ett par timmar på bröllopsdagen :P

  • Larssonmaria86

    Har funderat länge på vilka smycke jag vill ha men igår hittade jag mina drömsmycke :) Jag älskar pärlor så det var självklart men ville inte ha ett vanligt pärlhalsband då jag brukar ha det till vardags. Hittade då detta och tror det blir super då ringarna och även ev. tiara kommer vara i guld. Cirka 80 kr på Ebay och ett riktigt fynd! Hoppas bara det är lika fint i verkligheten ;)


  • Larssonmaria86

    Elena1: Nä jag har inte hittat någon "riktig" hemsida dom säljer det men hittade massa på etsy.com och ebay.com så kommer nog bli därifrån :) Är dock inte säker än på hur jag ska ha håret så vet inte om det passar med tiara så det köpet får vänta..
    Vad fina dina smycken låter, har själv alltid varit lite svag för safirer också :)

  • Larssonmaria86

    Woho, idag fick jag hem mina smycken som jag beställt på Ebay och dem var ännu finare i verkligheten :D Var rädd att det skulle bli för "guldigt" men blev perfekt! Så nu åker dem ner i påsen igen och sen ska dem inte tas fram förrän om 13 månader :P

  • Larssonmaria86

    Blivandebruden: Ja kyrka hade jag bokat så fort som möjligt om ni är bestämda med vilken kyrka ni vill ha. Vi hade planerat att gifta oss den 14 juni som ni men när jag skulle boka kyrkan (1,5 år i förväg) så var den redan uppbokad :( Så vi fick byta till den 7 juni för datumet va inte superviktigt men däremot kyrkan!

  • Larssonmaria86

    Blivandebrud: Jag tänker exakt som dig! Mailade t.o.m. häromdagen och kollade så att lokalen verkligen är vår den 7 juni och det lovade han :) Kommer nog maila honom ett par gånger till innan det blir dags för dagen "D"! Blev däremot orolig för några veckor sen att lokalen skulle brinna ner kvällen innan bröllopet...(Kan ju meddela att jag är expert på katastroftankar och kontrollfreak :P)

  • Larssonmaria86

    Blivandebrud: Vi har nog bokat allt "stort" som krävs, kyrka, lokal och fotograf :) Har börjat kolla på frisörer då min vanliga frisör inte gör uppsättningar. Och jag vill gärna känna mig bekväm med frisören då man är där en ganska lång tid på sin bröllopsdag så ska börja prova mig fram nu :)
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet