Inlägg från: blivandebrud |Visa alla inlägg
  • blivandebrud

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej!  Vad långt många har kommit i planeringen! Vad roligt, nu längtar jag ännu mer! Vi ska gifta oss den 14 juni 2014. Så långt har vi kommit. Men vi har också bestämt vilken lokal vi vill ha och i vilken kyrka vi ska gifta oss i. Vi tänkte börja planera nästa månad (juni). Hur har det gått för er i planeringen? Tycker ni vi ska börja planera redan nu eller är det i fööör god tid? Jag har ingen erfarenhet av bröllopsplanering på det sättet, så jag vet inte när det är rimligt att börja planera?   

  • blivandebrud
    Elena1:  Haha, du jag känner igen det med att leta inspiration. Jag har letat så mycket så att jag snart svimmar av alla intryck. Kollat på allt från bröllopsklänningar, väskor, skor till blommor, färger och uppsättningar. Det var smart att boka lokal o kyrka tidigt för att sen lägga planeringen "på is" någon/några månader. Så har jag inte tänkt.

    Js fästmö: Det låter som en bra plan! 

    Okej, men då kanske vi ska ta tag i o ringa de ansvariga för lokal o kyrka o boka in det. Visste inte att man kunde vara ute så tidigt. Men nu vet jag, ska prata med fästmannen sen :) yeeeey, nu börjar vi planera lite smått. Jag har fantiserat i fleeera år om hur planeringen kommer kännas och bli, o snart e vi där. Helt sjukt!
  • blivandebrud
    Larssonmaria86 skrev 2013-05-08 16:15:23 följande:
    Blivandebruden: Ja kyrka hade jag bokat så fort som möjligt om ni är bestämda med vilken kyrka ni vill ha. Vi hade planerat att gifta oss den 14 juni som ni men när jag skulle boka kyrkan (1,5 år i förväg) så var den redan uppbokad :( Så vi fick byta till den 7 juni för datumet va inte superviktigt men däremot kyrkan!
    Vi har kommit fram till att boka kyrka, lokal samtidigt. Just eftersom det är det viktigaste, vill verkligen inte byta datum :( . Tack för hjälpen verkligen!

     
  • blivandebrud

    MÅSTE BARA DELA MED MIG!!

    Jag har skrivit tidigare o frågat när det är lägligt att boka lokal. Det finns en superfin lokal här i området som jag drömt om att ha mitt bröllop i. Idag blev den sann! Jag ringde lokalansvariga och fick den bokad till 14 juni :)) HAPPY! :D

    Men en tanke som just nu skrämmer mig är tänk om den blir dubbelbokad ? :( Tänk så glömmer dom av min bokning o bokar in någon annan. Jag vet jag är töntig, men det är inte helt omöjligt speciellt när man bokar så långt i förväg :/ Men detta ska vi inte tänka på nu, låt oss glädjas istället :D 

  • blivandebrud
    Larssonmaria86 skrev 2013-05-13 23:29:22 följande:
    Blivandebrud: Jag tänker exakt som dig! Mailade t.o.m. häromdagen och kollade så att lokalen verkligen är vår den 7 juni och det lovade han :) Kommer nog maila honom ett par gånger till innan det blir dags för dagen "D"! Blev däremot orolig för några veckor sen att lokalen skulle brinna ner kvällen innan bröllopet...(Kan ju meddela att jag är expert på katastroftankar och kontrollfreak :P)
    Hahah! jaa det är helt oundvikligt att tänka så :/ men men, kommer nog göra som du och t.o.m. RINGA in o fråga :P Vi får se hur det går. Grattis själv till lokalen! :) Har ni kommit något längre än så i planeringen?
  • blivandebrud

    Larssonmaria86: Oj men det var  ju jättebra! Skönt o ha de stora sakerna färdigt. Hoppas du hittar rätt frisör nu, jag vet att det är svårt. Jag själv är frisör och gör bruduppsättningar så jag vet nog exakt vart jag ska o vad jag ska ha (så många frisyrer som jag vart med om haha). Vi har bara bokat vår lokal, vi tänkte att vi kör igång på riktigt i slutet på juni :)  

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet