• Äldre 15 Apr 17:48
    535607 visningar
    2307 svar
    2307
    535607

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Sandra­javiss­t
    Äldre 18 Apr 16:06
    #11

    Hej! Hoppar in här med! Ska gifta mig med min fästman 7 juni. Just nu står det still dock! Haft mycket på jobbet. Men nu tar vi nya tag:)

  • Äldre 18 Apr 20:27
    #12

    Hej! Börjar hänga i denna tråden också och vi gifter oss 7 juni :D Var igår i kyrkan och lyssnade på psalmer och ingångs samt utgångs musik som församlingen anordnade :) När dem började spela bröllopsmarschen vi ska ha så började ögonen tåras ;) Undrar hur mycket man väl kommer gråta när det är dags..gäller att ha vattenfall smink :P

  • Äldre 18 Apr 20:27
    #13

    Vattenfast såklart ;)

  • Äldre 18 Apr 21:12
    #14

    Nymsa: Jag tror etsy är som ebay, men jag e mer hemma på ebay än så länge. Välkommen ni andra! Vattenfast mascara är ju ett måste! Tänk om man bölar som en gris, går ur kyrkan och blir fotograferad när man ser ut som en zebra i Ansiktet! Hua..

  • Äldre 19 Apr 11:47
    #15

    Ja, zebraansikte vill man undvika på bröllopsfotona ;) Själv använder jag aldrig smink till vardags utan bara till speciella tillfällen så det lär nog inte bli speciellt mycket på bröllopsdagen heller. Jag har funderat lite på psalmer och så, vad har ni planerat att ha för några? Det känns som en fördel att ta sådana som folk känner till och kan sjunga med i men samtidigt är många av de väldigt uttjatade. Hur tänker ni kring det?

  • Äldre 19 Apr 18:47
    #16

    Elena1: oj psalmer har jag inte haft en tanke på.. :/

  • Äldre 20 Apr 09:21
    #17

    Jag har inte funderat på psalmer heller. Men jag känner somrigt och något med igenkänningsfaktor vore nog bäst. Vill ju att gästerna skall känna sig bekvämma och kunna sjunga med. Det är ju lättast om de vet vad det är för låtar.
    Men vattenfast får det nog bli, vill inte heller se ut som någon zebra

  • Äldre 23 Apr 16:47
    #18

    Csve: Ja det där med tärnklänningar är inte lätt. Kommer ihåg hur mycket letande det var innan jag hittade en klänning till syrrans bröllop (och då skulle inte ens vi tärnor ha likadana utan bara matchande färg).


    Idag var det förresten dags för ett besök hos frisören (vardagsklippning) och jag passade på att kolla om hon gjorde bruduppsätttningar. Det gjorde hon så antagligen blir det där man bokar tid till den stora dagen. Känns ganska stabilt, jag har klippt mig där i över fyra år nu så hon vet hur mitt hår fungerar ;)

  • Äldre 23 Apr 17:49
    #19

    Elena1: Jag frågade också min frisör häromdagen och tyvärr gör inte hon uppsättningar, synd för hon är jätteduktig och vet hur mitt hår funkar :P Så nu blir det till att leta upp en frisör och vill nog gå och klippa mig "vanligt" innan så jag känner av hur hon är och om personkemin stämmer.. Ska ju ändå vara med henne ett par timmar på bröllopsdagen :P

  • Privje­t
    Äldre 23 Apr 19:27
    #20

    Hej alla tjusiga damer! Trevlig tråd, jag vågar mig på att kliva in!
    Vi har planerat bröllop till nationaldagen 6/6 2014. Jag och sambon gjorde tabben att hitta en festlokal vi gillade och boka den för att sedan ringa kyrkbokningen Göteborg och få beskedet att "tyvärr lilla vän, 6/6 kan inga vigslar förrättas eftersom all(!) kyrkpersonal ska vara ledig den dagen".....eh, okej... kan inte rekommenderas ;). Men det löser sig, brukar ju göra det på ett eller annat sätt. Vi framhärdar i galenskapen och behåller datumet, har ju sett fram emot att för all framtid ha ledig på vår bröllopsdag då nationaldagen ju numera är röd! :)

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet