• Äldre 15 Apr 17:48
    531988 visningar
    2307 svar
    2307
    531988

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Äldre 23 Apr 20:01
    #21

    Larssonmaria86: Vad synd, hoppas att du hittar någon annan bra frisör.Privjet: Nä, vad tråkigt. Hade ingen aning om att de var lediga speciellt den dagen, hoppas att det löser sig. =)  

  • Privje­t
    Äldre 24 Apr 21:18
    #22

    Ja, det var segt att upptäcka vårt "misstag"! Men sista ordet är kanske inte sagt, fick ett mail idag från självaste kyrkoherden om att det kanske skulle gå att fixelifixa något ;)...

  • Äldre 25 Apr 20:54
    #23

    Privjet: oj hade inte en aning om att kyrkpersonal är ledig nationaldagen.. Hoppas det löser sig för er!! Vår festlokal är inte helt bokad ännu, man ska lägga 5000:- i deposition. Pengar man inte får tillbaka vid en ev avbokning. Tänk om det inte blir nåt bröllop? Då e ja både ogift och fattigare :/ Sen har jag panik inför vikt.. Efter en dyster mörk period nu innan solen kom har jag stressat halvt ihjäl mig och med min IBS så gör det på nåt jäkla sätt att jag rusar upp i vikt, de sitter som berget och är sååå svårt att få bort! :( Nåt bra tips?

  • Privje­t
    Äldre 25 Apr 21:05
    #24

    Nu har kyrkoherden (herre 60+) kommit fram till att det var synd om fjortisarna (vi) som inte begrep bättre än att vilja gifta oss på nationaldagen, så han har nu lovat att en kyrka ska hålla öppet för oss! :) Vi fick inte välja vilken, men under rådande omständigheter är det nog inte läge att ha några synpunkter... Facit; funderar man på Göteborg under nationaldagen bör man nog höra med de Högre Makterna först innan man bokar någonting annat! :S

  • Äldre 26 Apr 20:39
    #25

    Csve: Jag har testat ta bort kolhydrater och socker, inte allt så det är inget extremt utan man kan leva efter det. Vi införde lördagsgodis, ingen pasta och ris och jag har gått ner 2 kg på 6 dagar. Skall väga på söndag då jag varit lite fuskig i veckan så det lär inte ha hänt lika mycket denna andra vecka. Men det fungerar för mig och det går att hålla under lång sikt.

  • Äldre 27 Apr 15:04
    #26

    Har funderat länge på vilka smycke jag vill ha men igår hittade jag mina drömsmycke :) Jag älskar pärlor så det var självklart men ville inte ha ett vanligt pärlhalsband då jag brukar ha det till vardags. Hittade då detta och tror det blir super då ringarna och även ev. tiara kommer vara i guld. Cirka 80 kr på Ebay och ett riktigt fynd! Hoppas bara det är lika fint i verkligheten ;)


  • Äldre 27 Apr 17:23
    #27

    Vad roligt att du hittat de perfekta smyckena, det är inte lätt ibland. Jag har redan matchande armband och halsband i guld med diamanter och safirer (någonting blått?) så de ska jag ha på bröllopsdagen med.


    Har du hittat något bra ställe som säljer tiaror i guld förrresten? De flesta jag har tittat på har många i silver men utbudet i guld är inte lika stort. Antingen tiara eller någon annan sorts håraccessoar är jag inne på =)

  • Äldre 27 Apr 19:35
    #28

    Åh va kul vi har samma datum! Vi ska dock gifta oss borgerligt och ska snart kolla runt på vigselförrättare. Lokalen vi hyr tillhör ett brödraskap och i den kvinnliga delen som min mamma tillhör finns en vigselförrättare så vi ska fråga henne i första hand. Annars finns det fullt med vigselförrättare i stan så nån måste ju kunna tänka sig attjobba en röd dag. En av våra bästa vänners far är dessutom vigselförrättare i grannstaden så vi får fjäska in oss där annars ;)

  • Äldre 27 Apr 20:51
    #29

    Elena1: Nä jag har inte hittat någon "riktig" hemsida dom säljer det men hittade massa på etsy.com och ebay.com så kommer nog bli därifrån :) Är dock inte säker än på hur jag ska ha håret så vet inte om det passar med tiara så det köpet får vänta..
    Vad fina dina smycken låter, har själv alltid varit lite svag för safirer också :)

  • Äldre 28 Apr 08:13
    #30

    Nymsa: ska nog testa det igen, har provat förut och då gick det bra! Larssonmaria86: så fina!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet