• Äldre 15 Apr 17:59
    535655 visningar
    2307 svar
    2307
    535655

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här är en till! 28 Juni för att vara mer specifik. När har ni tänkt?

  • Äldre 16 Apr 21:17
    #6

    Vi bor i Västra Götaland,. Det blir i Fritsla kyrka i Marks kommun och  lokalen är också bestämd.  Har även utsett bestman och tärna samt de som kommer sjunga och spela i kyrkan. Vi har kollat lite kläder, lite dekorationer och så håller vi på med gästlistan. Den är väl i det närmaste klar.

    Vårt största dilemma har varit de som vi känner att vi "borde" bjuda men som vi inte har lust att bjuda egentligen. Nu har vi bestämt oss för att vi kommer inte att bjuda vissa släktingar, det kommer att bli ett jäkla liv skulle jag tro... Men vi har båda resonerat så att vi bjuder de som vi känner att vi har kontakt med och som skulle ställa upp oavsett vad som händer i våra liv.

    Lokesmamma: Nej känn ingen press, jag är en person som älskar att planera i tid, skriva listor och ha allt klart i mitt huvud i GOD tid... vilket kanske märks Glad

  • Äldre 18 Apr 12:40
    #10

    Bra fråga... Vi har bestämt oss för att handla från vivienofholloway.com, men tärnan kan inte ha klänningen vi bestämt oss för... Hon passar inte i halterneck, så nu letar jag febrilt efter något som påminner om en femtiotalsklänning, i burgundyfärg...

    Har inte förstått mig på etsy, men kanske heller inte har lagt ner tillräckligt med tid. Fungerar det som ebay eller?

    Annars googlar jag det jag letar efter och så brukar det dyka upp alla möjliga roliga sidor att spana på. Men jag är lite feg och vill gärna vara hyffsat säker på vart det är jag beställer från så att det inte slutar med att jag blir "lurad" på pengarna.

  • Äldre 20 Apr 09:21
    #17

    Jag har inte funderat på psalmer heller. Men jag känner somrigt och något med igenkänningsfaktor vore nog bäst. Vill ju att gästerna skall känna sig bekvämma och kunna sjunga med. Det är ju lättast om de vet vad det är för låtar.
    Men vattenfast får det nog bli, vill inte heller se ut som någon zebra

  • Äldre 26 Apr 20:39
    #25

    Csve: Jag har testat ta bort kolhydrater och socker, inte allt så det är inget extremt utan man kan leva efter det. Vi införde lördagsgodis, ingen pasta och ris och jag har gått ner 2 kg på 6 dagar. Skall väga på söndag då jag varit lite fuskig i veckan så det lär inte ha hänt lika mycket denna andra vecka. Men det fungerar för mig och det går att hålla under lång sikt.

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet