• Äldre 15 Apr 17:48
    534223 visningar
    2307 svar
    2307
    534223

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Äldre 15 Apr 18:07
    #2

    7 juni blir det. Vi bor i Jönköpings län och vigseln kommer äga rum i sandseryds kyrka i hovslätt/norrahammar. Vart bor ni? Har ni börjat planera något?

  • Äldre 16 Apr 10:11
    #4

    Lokesmamma: Det är ju ganska länge kvar ( går fort dock..) så det e ingen fara om du inte börjat ännu. Vi har bokat kyrkan, hon som ska sjunga i kyrkan och på festen, lokal är bestämt men den blir inte helt bokad förräns man betalar 5000 i förskott och jag har dragit lite på det, för tänk OM det inte skulle bli av, då står man där ogift och 5000 fattigare :/ Vi har börjat med gästlistan men drar ifrån/lägger till lite då o då.. 2 slipsar till våra bestmen är köpta fr ebay, men jag vet inte om jag är helt nöjd med färgen.

  • Äldre 17 Apr 16:49
    #7

    Elena1: Kyrka och festlokal är en bra början :) Vart bor ni? Nymsa: Vi har bestämt brudfölje oxå, 2 tärnor, 2 bestmen, våra tre barn kommer vara näbbar. Det där med vilka man ska bjuda och inte kan vara svårt, vi bjuder bara den allra närmsta släkten dvs föräldrar och mor/farföräldrar sen vänner.

  • Äldre 18 Apr 12:23
    #9

    Ja precis, så gift blir man ju iaf eftersom kyrkan e klar Sitter och letar brudtärneklänningar, det e inte det lättaste! Har ni tips på bra sidor? Ebay.com Dhgate.com Etsy.com Är de sidor ja tittar mest på.

  • Äldre 18 Apr 21:12
    #14

    Nymsa: Jag tror etsy är som ebay, men jag e mer hemma på ebay än så länge. Välkommen ni andra! Vattenfast mascara är ju ett måste! Tänk om man bölar som en gris, går ur kyrkan och blir fotograferad när man ser ut som en zebra i Ansiktet! Hua..

  • Äldre 19 Apr 18:47
    #16

    Elena1: oj psalmer har jag inte haft en tanke på.. :/

  • Äldre 25 Apr 20:54
    #23

    Privjet: oj hade inte en aning om att kyrkpersonal är ledig nationaldagen.. Hoppas det löser sig för er!! Vår festlokal är inte helt bokad ännu, man ska lägga 5000:- i deposition. Pengar man inte får tillbaka vid en ev avbokning. Tänk om det inte blir nåt bröllop? Då e ja både ogift och fattigare :/ Sen har jag panik inför vikt.. Efter en dyster mörk period nu innan solen kom har jag stressat halvt ihjäl mig och med min IBS så gör det på nåt jäkla sätt att jag rusar upp i vikt, de sitter som berget och är sååå svårt att få bort! :( Nåt bra tips?

  • Äldre 28 Apr 08:13
    #30

    Nymsa: ska nog testa det igen, har provat förut och då gick det bra! Larssonmaria86: så fina!

  • Äldre 2 May 19:23
    #40

    Hörni tjejer.. Vad ha ni för metall i ringarna? Våra förlovningsringar är i rött guld och jag har alltid tyckt att det är snyggast så vigselringarna skulle givetvis oxå vara i rött guld.. MEN(!) nu är jag inte alls säker!! Vitt guld, silver, titan.... Finns ju en uppsjö! Och jag vill inte blanda två "färger".. Hjälp! Ser man nån skillnad på vit guld, silver, titan, platinum och allt vad det nu heter?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet