Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Larsson590; supersnabbt klänning jag har lagt märke till den när jag snokat på nelly! Gör en Bild-sök på Google vetja! Är vid telefonen så vet inte riktigt om det går härufrån!

  • meandmylove

    Det brukar vara stora bröllop men vi har valt att inte ha ett mellanöstern-stort-bröllop. Vi kommer bara vara 150 gäster så det anses ju vara mycket litet. Min sIda av gästerna tycker däremot det är alldeles förfärligt många. Redan nu märker vi att vi får mötas på mitten! Kul. Jag vet att jag nämnt det tidigare i tråden. Vi har ju även vigsel i kyrkan med präst och imam! Idag har jag börjat dekorera såpbubblorna. Vår färg-tråd är svår så det krävs lite extra tänk för att få det bra. Hoppas jag får röver till datorn idag så jag kan posta lite bilder!

  • meandmylove

    Micaelan, så vacker du är! Jag tycker håret ser jättefint ut redan nu men kolla runt efter något annat spray så blir det askalas!!

  • meandmylove

    Larsson590, kan du inte mejl och fråga om/när den kommer in igen? Den är ju galet snygg. När jag kollade fanns det flera stycken liknande! Har du kollat om du hittar något som är i samma stuk?

  • meandmylove

    Så fin den är caisa!! Underbar!! Har du fått något prisförslag på ändringen från skräddare? Jag har själv beställt klänning som behöver fixas. Ska ta med den till andringsstället så fort jag får den! Yehoo

  • meandmylove

    Äntligen vid en dator!!
    Här postar jag mina ringar, enstensringen är min förlovningsring och den andra är vigselringen. Vad kallas en sån ring föresten? 14 små infällda stenar bara? alliansring?



  • meandmylove

    Våra favour består av en trevåningstårta i tvål, som jag gjutit.
    I slutresultatet blir mittentvålen, den hjärtformade, åt andra hållet.
    Dessa läggs i lite cellofanpåse och ges personligen till var gäst.


  • meandmylove

    Såhär ger insirationen ut till floristen. Bilden i mitten visar vårt färgtema!



    Såhär kommer vi har bordsdekorationerna. Jag gör vaserna själv av barnmatsburkar och grafittifärg, hittade ASSKÖNA färger ;D


Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet