Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nu är jag i fullt sjå men att gjuta tvålar.. Tanken är att det ska blir en present till gästerna att ta med hem. Gifter mig med en kurd så detta är en viktig del i bröllopet. Jag (bruden) kommer under bröllopet gå runt med alla favours i en korg och ge personligen till var gäst. Igentligen är det godis man ger (för dem) men jag är trött på alla praliner men vill inte ge något man bara slänga slänger i papperskorgen eller lägger i en låda som samlar massa damm. Det ska bli 2 tvålar/pers... 150 gäster.. Shit.. Hahaha det är bara att sätta igång!!

  • meandmylove

    Tänk så roligt att det inte känns som något overkligt som ska hända om över ett år längre! Nu är det bara 6 månader kvar till vi alla är gifta. Jag har vetat vilken brudklänning men vågar inte beställa!! Inte för att det handlar om några stora pengar (1000kr) men ändån. Ska beställa på etsy.se. bäst att göra det snart. Har ni alla hittat klänningar än?

  • meandmylove

    Skitsnygga inbjudningar! Herreguuuuuuud va trött jag är på denna idiotsidan att det inte går att lägga upp bilder eller söka via sökmotorn.. Jag blir galen!

  • meandmylove

    Jättefin gästbokslåda! Tyvärr kommer det nog inte funka för oss.. 150 gäster och annan kultur så försvåras sånna här fina saker.. Jag har också funderat på slöja.. Skulle igentligen gärna sytt min själv men vet inte hur jag ska få kanterna snygga på egen hand. Vi har bokat solist och mamma letar kyrkomusik (hon arbetar själv inom kyrkomusik och sjunger så jag litar fullt på henne). Min favorit är ju Pie Jesu men det är ju ett requiem, mamma sa att den funkar fint på bröllop iallafall. Vad tror ni?

  • meandmylove

    Ååå så fint med guldkuvert! Var skriver ni vilka som är bjudna?? Bara på namnet ovanför adressen? Skriver ni det på framsidan av kortet?

  • meandmylove

    Jag börjar bli lite stressad över inbjudningskorten.. vi kommer ha et fotopapper med en bild och text (postar bild snart när jag får tummen att gå till datorn..) 13x17cm. Ska sen i ett kuvert.. Känns lite tomt. Alla andra har typ kort man öppnar eller så?

  • meandmylove

    Ami - välkommen! Skönt att ni kommit en bit påväg. Jag bor också i Göteborg, Partille faktiskt! Men vi gifter oss i Helsingborg där vi båda är födda och har släkt och vänner. Musik har vi bokat solist till kyrkan och bokat en kurdisk sångare från Finland och en dj från Gbg som flyger till hbg för att förgylla vår dag. Under mingel och middag kommer vi dock låta den ha ansvar över förprogrsmerad spotifylista med hederlig svenne-bröllops-musik. Kanske ska jag tilläggs att min fästman är kurd!

  • meandmylove

    IQbee- kul med ringen! När tror du den blir klar? Jag beställde min ring hos juveleraren och fick beskedet om 6v leveranstid. Spelar ju ingen roll tyckte jag, det är ju en evighet till bröllopet ändå. Ringen var dock levererad efter 5 arbetsdagar! Yahoo så nu ligger den i skåpet och blänger på mig. Men jag har lagt den i asken och har valt att inte prova den mer. Vill att det ska kännas speciellt på dagen D!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet