Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    RobinJessica; Kul med att du skriver. Jag är 22 år (91) och gifter mig med min kille (90) i Helsingborg 14 juni. Vi har en dotter på 18 mån och väntar lillasyskon till Juli/augusti!

    Ijenny; Skönt att känna att man har läget under kontroll. Jag känner det samma. Ibland har jag panik över att inte ha panik och undrat när den riktiga stressen ska komma? Kommer den för alla?

  • meandmylove

    Nokaro; Hjäääälp! Är det verkligen så lite kvar? Vi har ju samma datum.. Skönt att nästan alla osat! Då kan du ju snart börja planera lite placering!

    Jennie 1414; Najs att få klartecken med mat och tårta! Vi ska också ha en buffé, min svåger otroligt erfaren köksmästare fixar den biten det oss. Vi betalar bara råvarorna. Ingifta svägerskan är konditor så hon fixar tårtan, vi står bara för råvarorna även där. Vi har avsatt 25 000 till detta, 150 personer så det borde ju räcka får man hoppas...

    Vad ska ni ha för mat på buffén?

  • meandmylove

    Det tror jag alldeles säkert blir perfekt!

    Jag funderar på eventuell nattsvart. Typ sandwich.. Trekantsmackor att ställa fram till den hungrige vid 12slaget. Fast jag tror inte vi får ha fest/musik till mer än 2 och vi har fest mitt inne i centrala Helsingborg med 3 min promenad till McDonalds kebab eller annan nattamat så det kanske känns lite onödigt faktiskt. Vi kommer ha stor buffé vid 20.00, tårtan blir säkert 22. Vad tror ni?

  • meandmylove

    Tack för feedback, då struntar vi i nattamat. Det kommer säkerligen bli massa över från buffén för den som är vrålhungrig!

    Idag frågade min kille "men Rebecka ska vi inte hänga upp typ lakan och sånt som det brukar vara vid fest? Typ dekorera scenen och sånt?

    Jag har typ inte ens tänkt på det.. Eftersom jag inte har en aning om hur man får upp skiten. Någon som vet? Vi har festen i ett jätte gammalt korsvirkeshus som man inte ens får laga mat i för att det är typ heligt. Då får man säkert inte skjuta upp lakan med häftpistol heller..

    Mejlade lokalen idag och frågade. Någon som har andra alternativ?

  • meandmylove

    Instämmer med Nokaro, tummen upp för rumpan.

    Nu blir jag sådär velig.. jag har kollat på ett halsband till klänningen men de har inte öppetköp så jag kan prova det med klänningen. Hon sa hon kunde ge mig 1 dags öppetköp men nu har jag ju redan lämnat bort klänningen till sömmerskan 25 mil bort!! Ska jag chansa?

  • meandmylove

    Oj så fint ur och vilken lyx med Dukningshjälp!

    Jag och killen kommer nog inte köpa någon morgonmål då vit lägger tillräckligt pengar som det är på bröllopet. Och att han är sämst på att köpa presenter. Vi ger varandra typ en kettle Bell i födelsedagspresent liksom..

    Var på stan idag och köpte sömlösa trosor, har velat som en galning om jag ska köpa vanliga eller Mamma trosa (som man drar upp över magen), om man ska köpa stödet eller inte.. men nu körde jag på vanliga och om jag tvunget behöver bälte så köper jag det längre fram!

    Köpte även ett matchande halsband till örhängena då både killen, mamma och mina systrar tyckte det behövdes. Jag är rädd att synas för mycket men det är ju once in a lifetime!!

  • meandmylove

    Köpte idag ett bröllops-fotoalbum för 50 kr (75% rabatt) på Åhléns city Nordstan Göteborg, det fanns hur många som helst, kanske i fler butiker än just i Gbg! Ett tips!

  • meandmylove

    Caisa; jäklar va härligt med en hel bröllopsdag! Jag ska skriva lista över allt som ska fixas när vi åker till Hbg (där vi gifter oss) över påsk. Jag tror annars det mesta är klart! Ska fixa lite pyssel bara.. bordsplacering tavla, placeringskort. Annars känns det mesta ganska klart.. lite inköp av servetter och sånt kvar dock!

  • meandmylove

    Så skönt att ni fått mycket gjort idag!

    Har ni alla gjort placeringskort? Har så svårt att bestämma mig men det lutar åt den enkla likt blondinbellas, kortet där det står "ebba von sydow" som vi postat bild på tidigare.

    Nu börjar jag oroa mig åt möhippan och svensexan, hur tidigt brukar det vara?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet