Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vem är det som håller i trådstarten? Jag skulle gärna vilja hålla ordning på vem som har vilket bröllop. Stad, storlek, datum osv. Men tyvärr verkar inte trå startaren finnas kvar?

    Idag provade min ena tärna (syster) sin klänning som kommit från Australien, måttbeställd. Trots det är den aningens för stor. Säkerligen samma visa med andra tärnans (min andra syster).. Det blir väl sömmerskan för båda deras + min brudklänning.. Bläää, detta kommer ju kosta en del.. Hoppas kunna komma undan med lite mängdrabatt.

    Kollat runt på halsband också men är så osäker på om det passar till.. hela livet är i spets och kommer ha örhänge (inte stora iofs) och lång slöja. Jag vill inte se för prålig ut, men det är en dag i sitt liv man har tillåtelse att glittra!

    I övrigt lägger jag närmsta tidens fokus på;

    - Hitta en fin gästbok

    - Köpa halsband/armband

    - Bra underbyxa som stödjer den växande magen

    - Hitta cellofanpåsar till alla favours

    - Börja skissa på vigselprogram

  • meandmylove

    Hjälp va många! Känner inte igen nicke på ens hälften. Jag började skriva här i dec/Jan kanske?

    Vi gifter oss iallafall 14e.

    För många personer för att ha koll på var o en tror jag!

  • meandmylove

    Jennie1414!! Så snygg klänning!! Du kommer se strålande ut på din dag. Var i landet bor ni? Var ändrar du för korrigering?

    LinaNordström; Vi köpte en boss kostym på deras outlet för 2 månader sedan. Vi har dock skjutit uppinköpet av skjorta och slips, herrn vill inte ha väst. Däremot har vi klickat hem ett par snygga machettknapp ar på ebay!

    Jackie; VÄLKOMMEN!

  • meandmylove

    Vi väntar också på leverans från tyskan. Min svåger åker ner lite då och då och har lovat att fixa alkoholen. Perfekt.

    Var hos sömmerskan idag, gick igenom vad som behövs korrigeras på mig klänning. Hon gav mig festpris på 3000 Kr!!! Hjälp. Men har betalat det o förskott och då är det sömmerska på brud butik som bara gör brudklänningar och det blir två prov tillfällen. Sista finjusteringen samma vecka som bröllopet.

    Nu ska vi diskutera fram lämplig sång till vår dans.. hm.. I övrigt är det stora klart. Bara lite småpill kvar!

  • meandmylove

    Hahaha! Hjälp vilken lista. Vill dom att man ska ha med een bamse-resväska? Det där är ju grejer som fyller ett helt rum.

    Jag kommer nog inte ens ha någon väska. Kanske har min syster (tärna) hand om ett gloss och två alvedon. Vet inte ens vad jag skulle ha mobilen till.. nycklar eller pengar behöver ja inte heller.

  • meandmylove

    Nu känner jag att det är dags att sätta fart..

    Småsaker som behöver handlas.

    - halsband (jag har tittat ut vilket)

    - cellofanpåsar till favour (lagerhaus)

    - gästbok (har ni hittat? Det kan väl inte vara så svårt?)

    - servetter (Ikea)

  • meandmylove

    Power of love ; jag har gjutit våningstårtor som tvålar. 150st favours. Nu ska jag bara köpa påsen att lägga dom i! Jag får kolla på stan omöjligt dom har någon enkel vit bok.

    Också ska jag börja fila på vigselprogrammet!

    Lina; vi har köpt kostym och machettknappar men inte tillbehören. Han vill bara ha vanlig skjorta och slips.. Lite tråkigt tycker jag men funderar på att ta med honom till någon butik så han för prova lite andra saker! Typ väst! För se vad han säger om detta. Kommer säkert vägra..

  • meandmylove

    Stiligt värre!! Jag har ingen aning om slips färg. Färgtemat är gul-rosa-orange men det kan han inte ha på slipsen. Han får ha vad han vill, han måste känna sig bekväm.

  • meandmylove

    Har har vi också fått svar från mer än hälften av 15 gäster. Det verkar inte bli många avhopp...

    Igår gjorde jag klart framsidan till vigselprogrammet, mycket nöjd också ska jag göra innehållet och spara på datorn tills vi haft möte med prästen. Då ändrar vi bara det sista så de kan tryckas ut med en gång.

    Vi har inget festprogram, vilket jag är ganska glad över, det låter som att det är otroligt tidskrävande för många.

    Jag kommer inte ihåg om jag sa det men klänningen jag beställt (1000 kr) var underbart vacker, precis som jag önskat mig. Jag beställde den extra stor och lite extra lång för att kunna korrigera med lokal sömmerska. Tyvärr blev detta jobbet en ganska dyr historia.. 3000 kr.. Jag hade räknat med hälften..

    Även den ena tärnklänningen (800kr) kom hem jättefin men för stor för min syster. Jag är ganska säker på att min syster droppat i vikt eftersom vi beställde två likadana men den ena satt perfekt på min andra syster. Denna korrigeringen kostar 1000 kr. Nu vet jag inte riktigt hur det ska bli med betalningen av denna. Känns dumt att viska betala detta också då vi redan betalt klänningarna men samtidigt knäppt att hon ska betala det. Vi får se, det är min storasyster så vi kanske delar på det eller något..

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet