Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Maria; vad sa han? Ringde han själv? Ska ni ses igen innan dagen D? Hur ska ni lägga upp vigseln?

  • meandmylove

    Vi gifter oss 14 juni och har kontaktat receptionen 2 ggr som säger att prästen ska höra av sig. Fortfarande inte ett ljud.. Är lite orolig då allt ska funka eftersom prästen ska samarbeta med en imam!

    Dessutom har vi bröllopet 25 mil från där vi bor (vilket prästen vet) så vi kan liksom inte bestämma träff en dag efter han ringt direkt.

  • meandmylove

    Lina Nordström, härligt med nytt smink, jag har bokat på Makeupstore då jag typ aldrig sminkar mig också får jag ta med produkter för 500 att ha att fylla med under dagen och efter.

    Var en sväng på stan idag och hittade gästbok! Nice! Jag tycker dom flera är så dyra och faktiskt inte så fina.. Nu köpte jag ett vitt "fotoalbum" med fina tjockare blad i, som jag själv dekorerar framsidan till. Nu är den endast i vitt linne. 99kr!!

  • meandmylove

    Köpte den på akademibokhandeln, det fanns i 2 storlekar,jag valde den mindredå den större var med scrapbookstorlek.

    På framsidan står det smått "colours of life" i silvrig skrivit men den tänkte jag dekorera över. Däremot är det ju inte helt ute och cyklar tycker jag om man väljer att behålla. 99kr, absolut prisvärt! Kan tänka mig 149 för det större albumet :)

  • meandmylove

    Jag drömde föresten den hemskaste bröllops relaterade drömmen inatt.. allt som kunde gå fel gick fel. Jag hade fett hår, ingen frisör eller smink, vi var sena, inga gäster på plats, ingen klänning, jag åkte ambulanshelikopter till kyrkan för vi var så sena mm. Grät när jag vaknade :( hjälp! Ska sömnen fortsätta spöka såhär ända tills det är dags?

  • meandmylove

    Coolt med tandem! Absolut! Vi har precis fica transport, inte helt lätt så ingen av oss gillar varken limo veteranbil, häst, eller något annat man kan hyra. "Hyrde" istället en bekants bekant att köra oss i hans sportbil, min kille är väldigt petig så han är glad att han hittade rätt.

    Jag tycker vi börjar få klart det mesta. Listan är inte lång längre.. det jag inte kommit fram till är hur vi ska dekorera lokalen och innergården?

    Inomhus är det 2 salar, insidan på ett gammalt korsvirkeshus inponerande målningar i hela taken, högt i tak med reglar. Stora fönster med pampiga gardiner. Gröna vackra blommor i alla fönster.

    Det passar nästan inte in att ha typ vimplar och pompoms upphängda? Kanske kan man hänga över buffén och den valvade ingången till innergården?

    Så svårt.. Funderade på ballonger på pinne till alla barn (det blir några stycken) vad tror ni?

    HUR SKA NI DEKORERA LOKALEN/UTSIDAN?

    alltså inte dukning utan allt annat?

  • meandmylove

    Nu firar vi påsk i staden vi ska gifta oss i, passar på att fixa lite saker när vi ändå är här. Kolla mått på tårtställningen vi hyr, lämna beställning till systembolaget, få tyskland-leverans ok:at med öl/läsk osv.

    Micaelan, jag har min klänning hos sömmerskan och ska göra två provningar. Första gången 2 veckor innan och sista samma vecka.

  • meandmylove

    Jessi85, ska ni ha fotograf? Gästbok kanske? Fest eller vigselprogram? Nu vet jag inte hur många gäster ni har men ev bordsplaceringstavla? Placeringskort? Ev favour? Bruddans/vals? Ringar?

    Nu vet jag inte alls vad ni har för upplägg eller "måsten" detta är bara saker som jag har i tankarna just nu! :D hoppas det hjälpte något!

  • meandmylove

    Billabong ska vi också ha som alkoholfritt, vi har ganska många som inte dricker alkohol av religiösa skäl också jag då, gravida bruden. Så det blir något riktigt gott som inte är sött och äckligt. Utöver Billabong serverar vi ramlösa och Cocacola och stilla vatten.

  • meandmylove

    Ajajaj! Hoppas det löser sig med ringen. Var ni inte i butik och mätte den? Är inte butiken ni köpte av villiga att förminska?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet