Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Jag gjorde en kuvertlåda här om veckan, då vi enbart önskar oss bidrag till resa.


  • meandmylove

    Här är bild på brudklänningen jag beställt, den kommer om 1-2 veckor efter 8v tillverkning. Jag gifter mig gravid i v 33.





    Dessa örhängena har jag köpt att ha till



    Spanar på detta armbandet, tänkte nämnligen inte ha något halsband, vad tycker ni? värt 450kr?

  • meandmylove

    Beställde också 100 såpbubblor "do not stain", betyder det att dem inte färgar/fläckar av sig?
    Pimpade dem med garn i vårt färgtema ;D



  • meandmylove

    Och tillslut, här är insidan på våra inbjudningskort. Adress på kuvert och framsidan av kortet var handskrivet i calligrafi. HELA är gjort by me, jag har ritat klippt och klistrat. scannat och låtit framkallat på matt fotopapper.


  • meandmylove

    Jag letar efter bild på Blondinbellas placeringskort, men utan vidare resultat. Hittar dock ett placeringskort som det står "Ebba Von Sydow" på i Googles bild-sök. Det är ett enkelt strukturpapper vikt på mitten och utskriven på datorn/kalligrafi. Är det denna ni menar? Jag vill ha något enkelt, snyggt. Det får inte blir för mycket intryck eller ta för stor plats.

  • meandmylove

    Nokaro; hjälp va snygga tittarna blev i den bhn! Jag har minimala bröst och hat beställt klänning med inbyggd bh, så då ska jag inte köpa något? I guess? Jag lämnar in ringarna för puts i samband med graveringen i maj. Dom blir äckligt skitiga! Blää

  • meandmylove

    Maria; perfekt! Så billigt! Hur va det, någon i din närhet kunde sy din klänning? Min klänning är försenad pga det kinesiska nyåret!! Haha, sömmerskan hörde av sig och bad 1000 gånger om ursäkt men posten var stängd under hela firandet. :P Klänningen och slöjan kommer nu senast 25 mars. Jag ska själv sy på kam på slöjan, var kan jag köpa det? Jag har kollat glitter o stoff o stil utan resultat.

  • meandmylove

    Power of love; exakt så har vi med! Jag har enstensringen som förlovning och i våra förlovningsringar är det graverat motsatta namn. Bara jag ska ha vigselring och ska gravera datum i den, han graverar in datumet bredvid mitt namn i hans ring. :)

  • meandmylove

    Kittwn; så fint att ha på motsatt språk i ringarna! Tyvärr är min ring så smal (1.5mm) så det får inte plats mer än tryckta siffror typ. Men det räcker för mig.

  • meandmylove

    Nokaro; jag beställde hindersprövning, namn ändring och efternamnsbyte samtidigt på webben Dagen efter fick jag ett kuvert med BARA namnändrings-ansökan. Kom dina dagen efter? Har de missat så jag ska beställa igen kanske?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet