• bea83

    Före och efter BILDER- på kinaklänningar

    Hej, Jag skulle vilja be alla som har erfarenhet av kinaklänningar att hjälp oss andra som befinner oss inför det svåra beslutet. Snälla svara på frågorna nedan: 1. var köpte du din kinaklänning? 2. vad kostade det (inkl. frakt, tull 0ch andra utgifter)? 3. Är du nöjd med tyget/sy kvalitén? 4. Klänningens kvalité motsvarar den det origiala? Skala 1-10(10 =bäst, 1=inte alls) 5. BILDER-på originalen samt bilder på din klänning!!! SNÄLLA!!!!!! Tacksam för hjälpen!!!!

  • Svar på tråden Före och efter BILDER- på kinaklänningar
  • PimPim83
    1. Jag köpte klänningen av Landy Bridal
    2. Den kostade 1500 kr inkl frakt (räknas som en tärnklänning)
    3. Jag är jättenöjd med kvalitén på sömnaden och tyget. Tyget är mycket tyngre än vad jag hade förväntat mig.
    4. Har ingen aning om hur originalet känns så jag kan inte svara på denna frågan.
    5. Bilder kommer här nedanför

    Klänningen får 8/10, Säljaren 9/10

    Jag beställde klänningen utan blomman i midjan och med snörning istället för dragkedja i ryggen. Det var inga problem alls. Fick snabbt svar från Landy på alla mail och de var mycket trevliga pch tillmötesgående. Klänningen blev klar en månad före beräknat datum (!), men detta var innan den riktiga högsäsongen drog igång. Leveranden från Kina tog 4 dagar och då hade jag inte betalat för expressfrakt.

    Förlåt för de dåliga bilderna på klänningen. Jag vet att det är svårt att se en vit klänning mot en vit bakgrund, men jag hade ingen annanstans att hänga den. Ni får tyvärr inga bilder på mig i klänningen ännu eftersom jag är höggravid nu (beräknas föda om 3 dagar). Kanske återkommer med fler bilder senare.



  • CoG

    Kanske kommer det ett tillfälle där man ändå får en chans till att bära en megavacker klänning, utan att man måste gifta om sig med ngn ny karl...om man verkligen önskar det?

    Jag och mannen är bjudna på ett Bomullsbröllop i juni....men, jag tror inte att bruden kommer ha brudklänning även om hon skulle kunna välja det om hon väldigt gärna vill.
    Hon var höggravid (beräknad en vecka efter vigseln) förra året då dom gifte sig och kanske skippade dom fest och allt och valde att ta det ett år senare.
    Hon kanske också hade en annan drömklänning än den det blev.


    daniiel skrev 2013-03-24 15:47:51 följande:
    Det håller jag med om. Jag tycker om min klänning som jag hade på bröllopet, men, det var/är inte min drömklänning och nu är chansen förbi. Även om jag kände mig fin, så känns det lite surt.
  • Emsie01

    Vart har du köpt denna vackra klänning och vad heter den så jag kan hitta den lätt, har letat så mkt, så fin.

  • Emsie01

    Vad heter klänningen och finns den fortfarande kvar hos luxury? Kan inte hitta den, så fin

  • Kaffegrus

    Jag önkade mig en vinatgeinspirerad klänning med lite fluff, som ändå skulle vara glamourös, elegant och väldigt speciell.

    1. Klänningen beställdes genom Dinobridal

    2. Inkluderat frakt och tull, samt att jag bad om extra fint kvalité på tyget blev det 2500:-

    3. Jag är jättenöjd med kvalité och utförande. Den blev väldigt vacker!

    4. Vet inte om den motsvarar originalet då det inte egentligen finns ett original då det är en blanding av fler klänningar. Jag har häller inte provat de klänningar som klänningen är en kpoia på. Får en 9 av 10

    5. Originalbilder




    Och så blev det:


    Jag är supernöjd med allt, förutom att de igen gjorde den för kort. Har lagt upp den på Blocket och hoppas på det bästa!
  • Yousofin

    Beställde min klänning från coralbuy, ett företag jag inte hade hört så mkt om innan men tog en chansning och det blev superbra! Kvalitén är jättebra och jag är nöjd med klänningen, den är dock lite lång men det ska jag få hjälp med att fixa. Jag har betalat 2200kr för den och tycker att det är ett bra pris. Den har inbyggd BH och underkjol. På orginalbilderna är kjolen mera rak och nättare men jag har tagit bort ett lager tyll på underkjolen och då blev den mer som jag vill ha den.

  • Yousofin

    Vet inte hur jag lägger upp bilder. Går det förresten på plattan?

  • HubbaBubba
    1. Från Landy Bridal.

    2. 2160 kr inkl frakt, blev ingen tullavgift.

    3. Jättenöjd med allt, kvalitén och hur den är sydd. Enda negativa är kanske att jag eventuellt hade velat ha några fler lager tyll i kjolen, men jag är som sagt nöjd ändå Glad4. Har ej sett något original innan jag beställde den här.

    5.





    Tänk på att klänningen inte är knuten och att jag håller in den på bilden när jag har den på mig.
  • Anneli850

    Fick min klänning i tisdags efter många om och men. Den är lite för kort längst ned, någon som har tips på hur man kan lösa det?.. min fötter syn lite för mkt.. kan man köpa en underkjol? Bör man ha en underkjol till den här klänningen? Det andra är att den har någon form av svart fläck på spetsen längst ned på klänningen. Vet inte hur jag ska få bort det :/
    Annars är jag nöjd :)



Svar på tråden Före och efter BILDER- på kinaklänningar