• PimPim83

    Före och efter BILDER- på kinaklänningar

    Elino79 skrev 2012-12-21 18:53:19 följande:


    Aha! Tack! Här kommer alltså bilderna
    Jättefin klänning. Förstår att du är nöjd. Jag tycker den gör sig bäst på bilden till vänster, men midjebandet.

    Måste bara få fråga. Beställde du i färgen "White" eller "Ivory"? Jag funderar på en klänning från Landy men kan inte bestämma mig vilken av färgerna jag ska välja.
  • PimPim83
    1. Jag köpte klänningen av Landy Bridal
    2. Den kostade 1500 kr inkl frakt (räknas som en tärnklänning)
    3. Jag är jättenöjd med kvalitén på sömnaden och tyget. Tyget är mycket tyngre än vad jag hade förväntat mig.
    4. Har ingen aning om hur originalet känns så jag kan inte svara på denna frågan.
    5. Bilder kommer här nedanför

    Klänningen får 8/10, Säljaren 9/10

    Jag beställde klänningen utan blomman i midjan och med snörning istället för dragkedja i ryggen. Det var inga problem alls. Fick snabbt svar från Landy på alla mail och de var mycket trevliga pch tillmötesgående. Klänningen blev klar en månad före beräknat datum (!), men detta var innan den riktiga högsäsongen drog igång. Leveranden från Kina tog 4 dagar och då hade jag inte betalat för expressfrakt.

    Förlåt för de dåliga bilderna på klänningen. Jag vet att det är svårt att se en vit klänning mot en vit bakgrund, men jag hade ingen annanstans att hänga den. Ni får tyvärr inga bilder på mig i klänningen ännu eftersom jag är höggravid nu (beräknas föda om 3 dagar). Kanske återkommer med fler bilder senare.



  • PimPim83

    Jag tror inte att jag har lagt upp bilder på klänningen jag tillslut valde att använda på vår bröllopsdag. Här kommer bilder och info!

    1. Jag köpte min klänning från Landy Bridal. Den fanns inte i deras sortiment utan syddes upp efter mina önskemål med inspiration från en bild. Ville dock ha rak ringning istället för hjärtformad, inget släp samt snlrning istället för dragkedja.

    2. Den kostade drygt 2000 kr inklusive frakt. Jag behövde inte betala tull, men fick en faktura på administrativa avgifter av DHL (ca 150 kr).

    3. Jag är väldigt nöjd med kvaliten på tyget och sömnaden. Landy lyssnade verkligen på mina önskemål. Dock var överdelen lite feldimensionerad (måttbeställde inte utan tog en färdig storlek) så jag fick ta klänningen till en sömmerska här som ordnande det till mig genom att förlänga och smalna av axelbanden.

    4. Har inte sett något original så kan inte besvara den frågan.

    5. Bilder kommer här nedan.

    Detta är den andra klänningen jag beställt av Landy (sålde den första eftersom jag ångrade mig angående siluetten). De är lätta att ha att göra med, svarar snabbt på mejl och är hjälpsamma. Klänningarna har varit fina och överensstämmet med mina förväntningar, Säljaren får 9 av 10 i betyg.

    Klänningen får 8 av 10 på grund av att överdelen var för kort, men efter att sömmerskan fixade till den blev den än 10-poängare! :)

    Den första bilden är den jag skickade til Landy Bridal
    Den andra bilden är den färdiga klänningen innan den skickades från Kina
    Bild tre och fyra är den färdiga  klänningen efter ändringar hos sömmerskan.






Svar på tråden Före och efter BILDER- på kinaklänningar