• CoG

    Före och efter BILDER- på kinaklänningar

    testa att lägga in bilden först innan du skriver texten


    Elino79 skrev 2012-12-21 16:37:14 följande:
    Varför kom inte bilden med? Hur gör man *nybörjare*
  • CoG
    daniiel skrev 2013-03-24 14:24:43 följande:
    Haha jag skulle gladeligen gifta mig 10ggr till (med samma karl dock!) för att få ha olika typer av klänningar och bröllop i stort :)
    Det är synd att det inte bjuds på många fler tillfällen i livet där man kan använda klänningar likt brudklänning.
    Det gör ju att det känns extra, extra viktigt att allt blir helt perfekt med klänningen man väljer till den stora dagen.
  • CoG

    Kanske kommer det ett tillfälle där man ändå får en chans till att bära en megavacker klänning, utan att man måste gifta om sig med ngn ny karl...om man verkligen önskar det?

    Jag och mannen är bjudna på ett Bomullsbröllop i juni....men, jag tror inte att bruden kommer ha brudklänning även om hon skulle kunna välja det om hon väldigt gärna vill.
    Hon var höggravid (beräknad en vecka efter vigseln) förra året då dom gifte sig och kanske skippade dom fest och allt och valde att ta det ett år senare.
    Hon kanske också hade en annan drömklänning än den det blev.


    daniiel skrev 2013-03-24 15:47:51 följande:
    Det håller jag med om. Jag tycker om min klänning som jag hade på bröllopet, men, det var/är inte min drömklänning och nu är chansen förbi. Även om jag kände mig fin, så känns det lite surt.
  • CoG

    Väldigt fin!


    isadora81 skrev 2013-07-05 09:58:14 följande:

    Före


     



    Resultatet: Jag fick en hellång klänning i stället för ankellång pga ett missförstånd med måtten. Det gör dock ingenting. Jag är helnöjd. Klänningen känns väldigt välsydd, mycket tyg och fin spets.

     


     



     


Svar på tråden Före och efter BILDER- på kinaklänningar