• Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Jag skrattar så jag gråter ibland när jag läser / skriver i den här tråden

    www.brollopstorget.se/Forum-1-4/m3352763.html

    Och jag började fundera på om vi kunde göra något liknande där vi kanske kan ha lite roligt med våra egna nerver så att säga.
    Men jag ville inte börja tråden på samma sätt, för jag vill inte såra någon genom att klanka ner på deras val.

    Tanken är alltså att vi kan roa oss på vår egen bekostnad, men kanske även ha lite roligt åt dom frågor som dyker upp lite då och då när någon är sådär jätteuppe i sina planer och kanske inte tänker riktigt ordentligt.
    Dra inte upp andras trådar och gör er lustiga på deras bekostnad alltså (inte för att det finns så särskilt många här som skulle göra det, i alla fall inte medvetet). 

    Här ställer vi frågor (och ger svar som kanske inte är riktigt korrekta, men kanske roliga istället).

    Om du inte har den sortens humor så du gillar innehållet i tråden jag länkade till så kanske du inte hör hemma i denna tråd heller.
    Inget här är menat att göra någon ledsen, även om vi säkert riskerar att trampa på en öm tå någon gång. Utan det är mer tänkt som en hjälp där blivande brudar kanske kan inse att dom borde andas och släppa vissa "måsten" och att det är ok att bryta mot vissa "regler".

    Kom igen...
    Hit me with your best shot Solig 

  • Svar på tråden Kan jag verkligen...?
  • Chicita
    Aldrig är ett stort ord. Det skulle jag inte vilja säga...
    Det finns alltid tillfällen då det är tillämpligt.
    Har du läst boken "pastavett och burketikett" ?  
  • kouki
    Kjell Präst skrev 2013-06-10 21:33:06 följande:
    Men det är aldrig rätt att linda spagetti runt om vare sig brud eller brudgum?
    Endast om bruden har 7 barn och gifter sig med en oskuld till brudgum. Då ska man linda hennes händer med tagliatelle för att representera hennes hårda uppgift att göra den lille pojken till man.
  • Chicita

    Alltså nu är det ju så här att jag och maken fyller år snart. Vi fyller fyrt... äääh... tjugofem Tyst och nu vill våra släktingar och vänner att vi ska ha kalas.
    Måste man ha kalas? Och i så fall... måste vi gifta oss igen? För man kan väl inte ha såna där stora kalas utan att gifta sig? Eller Förvånad 

  • PiaB

    Hinner ni skilja er innan? Så ni kan gifta er igen? För som sagt, vad ska man annars fira. Fast om ni gifter igen får du inte ha vit klänning och det får inte vara så stort och helst inte i kyrkan. Så jag vet inte. Kanske borde ni be om ursäkt för att ni gift er istället för att hålla på och fira saker?


  • Chicita

    Tyvärr, vi hinner ju inte med någon skilsmässa däremellan.
    Men man kanske kan fråga prästen om vi kan göra bröllopet baklänges först och sen framlänges igen? Då har vi ju liksom spolat tillbaka tiden till innan vi gifte oss och så gör vi om det direkt efter? Borde inte det funka?

    Eller så kanske vi bara kan ha den där övningsmiddagen (som så många pratar om) fast i efterhand och låta den bli det där "firandet" som dom tydligen vill ha...

    Eller så smiter vi iväg och fyller år någon annan stans, utan att berätta det för någon.
    Och så kan vi överraska alla med ett "fylle-kalas" när vi kommer hem? Tror ni dom blir arga på oss om vi fyller någon annan stans? Förvånad 

  • PiaB

    Ett fyllekalas är nog bra. Om ni fyller alla gäster ordentligt så kommer ingen ihåg vad ni firade eller om det var kul. Eller är det fylleslag jag tänker på...


  • Chicita

    Det lät mer som fylleslag än fylle(fylla-år)kalas tror jag Förvånad

    Men tja det kan ju vara en idé om alla andra planer går åt skogen

  • PiaB

    Men om ni vill åka iväg och fylla någon annan stans ska ni göra det. Det är er dag och ni gör som ni vill. De som vill gå på kalas kan väll fylla år själva!


  • Chicita

    Men är det verkligen vår dag? Förvånad
    Alla andra har ju så mycket åsikter om hur vi ska fira det, vart vi ska fira... När vi ska fira (tydligen måste vi fira speciella datum och då blir det ju bråk mellan våra släkter eftersom det är tre dagar mellan dom datum som tydligen ska firas Obestämd)...
    Och inte minst var vi ska fira Förvånad

  • Kjell Präst

    Man ska egentligen inte fira någonting alls, för vad finns det egentligen här på jorden som är värt att fira? Tomhet, allt är tomhet, säger Predikaren. Man kan väl nöja sig med att dricka unket vatten och äta bränd falukorv. Fast man gör förstås som man vill!

Svar på tråden Kan jag verkligen...?