• Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Jag skrattar så jag gråter ibland när jag läser / skriver i den här tråden

    www.brollopstorget.se/Forum-1-4/m3352763.html

    Och jag började fundera på om vi kunde göra något liknande där vi kanske kan ha lite roligt med våra egna nerver så att säga.
    Men jag ville inte börja tråden på samma sätt, för jag vill inte såra någon genom att klanka ner på deras val.

    Tanken är alltså att vi kan roa oss på vår egen bekostnad, men kanske även ha lite roligt åt dom frågor som dyker upp lite då och då när någon är sådär jätteuppe i sina planer och kanske inte tänker riktigt ordentligt.
    Dra inte upp andras trådar och gör er lustiga på deras bekostnad alltså (inte för att det finns så särskilt många här som skulle göra det, i alla fall inte medvetet). 

    Här ställer vi frågor (och ger svar som kanske inte är riktigt korrekta, men kanske roliga istället).

    Om du inte har den sortens humor så du gillar innehållet i tråden jag länkade till så kanske du inte hör hemma i denna tråd heller.
    Inget här är menat att göra någon ledsen, även om vi säkert riskerar att trampa på en öm tå någon gång. Utan det är mer tänkt som en hjälp där blivande brudar kanske kan inse att dom borde andas och släppa vissa "måsten" och att det är ok att bryta mot vissa "regler".

    Kom igen...
    Hit me with your best shot Solig 

  • Svar på tråden Kan jag verkligen...?
  • Chicita

    Jadu Kjell...
    Eftersom pingstafton är en Lördag så passar inte såpbubblemönster. Blommönstrat eller rutigt går bra, men inte bubblor. Det trodde jag att alla visste Förvånad 

    Riskastning är en styggelse och borde utrotas. Speciellt kokt ris, för det klibbar så dant. Det här är nog något som man måste stävja i låg ålder.
    Redan i blöjstadiet måste jag nog säga. För det är där dom värsta mat-kastarna finns.

    Och säger inte Bibeln: Du skall icke kasta ris på andra?

     

  • Papillon

    Men det bibelcitatet lyder väl "Du skall icke kasta ris på andra om du inte ser riset i ditt eget öga." Så bara du har minst ett riskorn i ögonvrån och tittar på det riktigt noga medan du kastar så borde det vara lugnt. Dock så blir ju träffsäkerheten nedsatt och vi vet ju alla vad det betyder om du råkar kasta riset på vaktmästaren... Så kasta på du, men du vet ju vad du riskerar!

  • Kjell Präst

    Det är ju som vanligt så med Bibeln, att den är mångtydig. Visst stämmer citaten om riskastning, men där finns ju också det välkända citatet "Den som är präst ska kasta första riset". Det skulle ju kunna tolkas som att jag faktiskt får kasta ris!

  • Chicita

    Alltså nu blir jag lite småirriterad här. Obestämd
    I en annan tråd så kom vi fram till (genom lite diskussioner) att flygbolagen nog diskriminerar oss med lite extra "junk in the trunk"...
    Alltså vadå betala för övervikt?
    Är det ett viktväktarmöte eller en flygresa?
    Och varför måste man klämma ner sig mellan armstöden? Är dom där för att hålla fast rumpan på mig eller?  

    Sen en fråga också, måste man ha bröllopskläderna på sig om man är på bröllopsresa? Eller är det ok att resa i shorts och linne? Förvånad 

  • kouki

    Men GUD klart man måste ha bröllopskläderna på sig. Står inte det i Terms and conditions hos alla flygbolag?!

  • Chicita

    Jag försökte läsa reglerna på SAS men det var så svårt att tyda den delen...
    Dom insisterar ju i alla fall på att man måste ha kläder och om jag kan tyda alla paragrafer hit och dit så ser det ut som att man ska klä sig enligt anledningen till resan (eller var det destinationen?) Obestämd 

  • Alyllyra
    PiaB skrev 2013-06-10 17:37:38 följande:
    Om man ska klä sig med anledning av resan blir jag lite orolig. Måste jag åka i baddräkten då när vi ska på solsemester? Och gå i den hela veckan?
    Ja. Fast helst bör du ju klä dig som en sol om du ska på solsemester. Och som ett bröllop om du ska på bröllopsresa. Och som en gift sol om du ska på solsemester på din bröllopsresa.
Svar på tråden Kan jag verkligen...?