• Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Jag skrattar så jag gråter ibland när jag läser / skriver i den här tråden

    www.brollopstorget.se/Forum-1-4/m3352763.html

    Och jag började fundera på om vi kunde göra något liknande där vi kanske kan ha lite roligt med våra egna nerver så att säga.
    Men jag ville inte börja tråden på samma sätt, för jag vill inte såra någon genom att klanka ner på deras val.

    Tanken är alltså att vi kan roa oss på vår egen bekostnad, men kanske även ha lite roligt åt dom frågor som dyker upp lite då och då när någon är sådär jätteuppe i sina planer och kanske inte tänker riktigt ordentligt.
    Dra inte upp andras trådar och gör er lustiga på deras bekostnad alltså (inte för att det finns så särskilt många här som skulle göra det, i alla fall inte medvetet). 

    Här ställer vi frågor (och ger svar som kanske inte är riktigt korrekta, men kanske roliga istället).

    Om du inte har den sortens humor så du gillar innehållet i tråden jag länkade till så kanske du inte hör hemma i denna tråd heller.
    Inget här är menat att göra någon ledsen, även om vi säkert riskerar att trampa på en öm tå någon gång. Utan det är mer tänkt som en hjälp där blivande brudar kanske kan inse att dom borde andas och släppa vissa "måsten" och att det är ok att bryta mot vissa "regler".

    Kom igen...
    Hit me with your best shot Solig 

  • Svar på tråden Kan jag verkligen...?
  • Chicita

    Toakorgen är så självklar, så den är ju automatiskt bjuden. Så den ersätter ingen.

    Men du kan alltid bjuda ett par illrar eller varför inte några gamla kyrkråttor. (Välj inte båda alternativen samtidigt dock eftersom det kan få katastrofala följder Skrikandes )

  • Kjell Präst

    Ja, jag minns en vigsel där en kyrkråtta och en iller  skulle vara bröllopsvittnen. De bet dock ihjäl varandra så vigseln blev inte giltig. Som tur var hade man gjort en fin toakorg i alla fall så någon nytta blev det ju med dagen. Fast man gör ju som man vill. Eller har jag sagt det?

  • PiaB

    Fast nu råkar det ju vara min dag och jag gör som jag vill. Jag bjuder ett etablerat par toakorgar helt enkelt. Bara ingen tror att min fasters kusins mosters farbrors brorson varit med sotaren då...


  • Papillon

    Jag har en fråga, det är nämligen så att jag är bjuden på bröllop i sommar då mina två killkompisar gifter sig. Självklart kommer jag ha på mig en vit prinsessdröm, det finns ju ingen brud som kan ta illa upp av att se att någon annan klär bättre i vitt än hon, men jag undrar om jag kan ha svarta skor till trots att mina killkompisar kommer ha det? Samt om jag bör matcha min blombukett med deras färgtema?

  • Chicita
    Papillon skrev 2013-05-15 18:37:28 följande:
    Jag tycker inte att du ska matcha deras skor. Det kan ju hända att dom tar illa upp av att du försöker överglänsa dom med kanske blankare skor än vad dom har Obestämd
    Är det inte mer praktiskt med en handväska än en blombukett? 
    Bara sådär rent teoretiskt liksom... Lite svårt att få med nycklar, läppstift och andra nödvändigheter i buketten annars.
    Men jag skulle kanske satsat på en blommig väska. Eller en väska som ser ut som en blomma. Och gärna i deras färgtema så det syns att du är en nära vän till dom Skrattande 
  • Kjell Präst

    Tänk bara på att om man har en handväska så symboliserar det att man haft ihop det med en krokodil. Men ni gör förstås som ni vill.

  • Papillon

    Men om jag tar en krokodilmönstrad handväska då? Då borde väl alla fatta att jag visserligen hade ihop det med krokodilen, men att det hela är ett avslutat kapitel...

  • Aniara4
    Papillon skrev 2013-05-15 23:04:08 följande:
    Men om jag tar en krokodilmönstrad handväska då? Då borde väl alla fatta att jag visserligen hade ihop det med krokodilen, men att det hela är ett avslutat kapitel...
    I alla fall för krokodilen.
  • Kjell Präst

    För omväxlings skull kan ju jag ställa ett par frågor. Jag ska viga två toakorgar med varsin iller på pingstafton. Tror ni att jag kan ha klänning med såpbubblemönster på mig då, eller överglänser jag vaktmästaren? Eller är det kanske skadligt för fåglarna? Och om fåglarna vill gå in med sin pappa, måste jag i så fall acceptera att även mamman bjuds, eftersom de är ett etablerat par? Får jag kasta ris på dem eller får jag bara sjunga psalmer och tala om Gud?

Svar på tråden Kan jag verkligen...?