• Äldre 10 Jul 22:33
    149952 visningar
    1282 svar
    1282
    149952

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Äldre 9 Oct 11:44
    #91
    Fannyterez skrev 2012-10-09 09:50:18 följande:
    Ponduss: jag tycker man kan skicka save the date oavsett nör på året man gifter sig. Som en liten heads out och trevligt att se fram emot en inbjudan för gästerna. Ska du skicka den redan nu då?
    Jag håller på att spåna lite bara, om vi nu skickar std så blir det nog ca 8-9 månader innan.
  • Äldre 9 Oct 11:48
    #92


    Satt och lekte lite med photoshop, men blev ändå faktiskt väldigt nöjd. Vad tycker ni, skulle ni ändra på nåt?


     


    Infoblad kommer att följa med på sidan av inbjudan. Kyrka och lokal har jag bara dragit till med nåt.

  • Äldre 9 Oct 13:58
    #93

    Ponduss: Jag tycker det ser bra ut. Tycker det är fint med era datum i början Glad

    Vad roligt att sitta och pyssla med inbjudan.  Blir lite sugen själv men jag har lite annat att pyssla (ej bröllopsrelaterat) med just nu så det får vänta. 

  • Äldre 9 Oct 14:28
    #94

    Hjälp, vad ni skriver. Men det är kul med mycket läsning :)


     


    Själv funderar jag mycket fram och tillbaka men tänker inte börja bestämma något förrän nästa år. Eller ja, jag har ju bestämt vissa saker men räknar med att få ändra mig. För vår del är det nästan exakt 2 år kvar och mycket kan hinna ändras innan dess. Vår smak, ekonomi eller annat.


     


    Har i alla fall börjar spara snygga flaskor som det varit vinäger i. Tänker ha som vaser och ljusstakar.

  • Äldre 11 Oct 15:41
    #95

    Åhåå vad glad jag är nu! 
    Min mamma och pappa hade pratat med deras granne (dom har en son som jag gått i skolan med hela uppväxten) och jag hade nämt en lokal som vi var intresserad av så kom pappa på att grannens pappa har jobbat på det stället och har hand om det lite fortfarande... Där finns bord, stolar, porslin, glas, bestick, restaurang kök och massa sådant man behöver!  Och det bästa är när dom berättade vad det kostar att hyra lokalen! 

    500spänn!!! Som hittat och våran drömlokal!!! Så nu ska vi se över hur många som får plats där och sådant och bara allt klaffar där så blire till att prel boka den snart
    Även om det är långt kvar så är datumet nog rätt eftertraktat i den lilla hålan sa dom så vi får vara ute i god tid nu!  

  • Äldre 11 Oct 15:45
    #96

    Vad härligt för er!! Och vilket SUPER pris :)

  • Äldre 11 Oct 15:48
    #97
    MH2014 skrev 2012-10-11 15:45:09 följande:
    Vad härligt för er!! Och vilket SUPER pris :)
    ja helt underbart är det! Och så mysigt är en hembygsgård så har man middagen i en byggnad och sedan är det dans uppe på logen och där kan man även vigas på plats om vädret tillåter och det tar 5minuter att promenera till kyrkan därifrån så om det regnar kan man alltid flytta det till kyrkan  
    Är bekant med prästen oxå så tror att det går att bestämma så att om det regnar är vi i kyrkan och om det inte regnar är vi på gårn  
  • Äldre 11 Oct 15:55
    #98

    Kanon ju!! Och skönt med en ev gardering! Kommer inte ihåg, Vilket datum hade ni? ;)

  • Äldre 11 Oct 18:03
    #99
    MH2014 skrev 2012-10-11 15:55:16 följande:
    Kanon ju!! Och skönt med en ev gardering! Kommer inte ihåg, Vilket datum hade ni? ;)
    26/7-14 har vi prel bestämt i våra huvuden iaf men det hela ska ske i en liten stad och många bröllop på gång närsta åren verkar det som (4kompisar slår till nästa år ex) och fler lär det bli närmsta åren :) 
    Och just det stället ligger 5min från kyrkan och är så fint så det är nog många som vill ha det
    bara hoppas det går att få plats med 50-70 personer där!  
  • Äldre 12 Oct 08:47

    Hej! Jag kommer också med i den här tråden fast allt är väldigt osäkert ännu. Som många andra här har skrivit så är det ju så kul att planera men era män är inte lika ivriga och samma gäller nog för oss. Vi förlovade oss förra veckan och då föreslog jag att vi skulle gifta oss i juli 2014 samma datum som vi träffades, fast 6 år senare, men mycket hinner hända innan det. Speciellt ekonomin är ett bekymmer eftersom vi båda studerar och har 2-3 år kvar vardera. Vi har i och för sig en del besparingar men vet inte hur mycket av dem vi vill lägga ut på ett bröllop, eller om det bara blir ett litet bröllop.

    Hur som helst får man väl drömma ;) Jag har redan kollat på lite klänningar bara för att se lite hurudan modell jag vill ha och få inspiration, samma sak gäller buketten och färgteman. Tårtorna skulle jag gärna göra själv men min pappa gifte om sig i augusti i år och jag hade bakat tårtorna till det åt 150 personer och vet vilken himla tid det tog, så jag har ingen aning om jag kommer att hinna baka OCH fixa allt annat som jag inte behövde bry mig om den här gången... I och för sig kommer vi knappast att ha så många gäster heller.

    Det är ungefär så långt vi har kommit hittills. Förresten tror jag det blir borgerligt, ingen av oss är troende och jag funderar på att skriva ut mig ur kyrkan. Jag skulle gärna vilja vigas utomhus men det är kanske för riskfyllt med tanke på vädret. Även om det brukar vara relativt bra i juli vet man ju aldrig om det kommer någon sommarstorm med åskväder just då ;) Eller så får man helt enkelt ha en reservplan.

Svar på tråden Blivande fruar 2014