Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    Hej alla! Här är med en blivande. Startade en ny tråd imorse om blivande i Västmanland men blev tipsad av en här, så får bli lite bådeoch kanske :) Måste få säga OJ, vad långt alla kommit!!! Vi har bara funderat ut ev budget och platser, gästlista är väl oxå ganska självklar, men mycket kan ändras på tid ändå. Tidpunkten för oss är höst/ vinter,,,så antingen om lite mer än ett år annars snarare två år kvar...

  • MH2014

    Är oxå västeråsare!! Blir troligtvis ett borgligt, men vi har en sån underbar präst som döpt våra barn, så ev får han oxå viga oss på annan plats än kyrka..tiden får utvisa och vart vi hamnar. Spånar lokaler/restauranger just nu, så man kan få en känsla över utbudet...lokaler är extremt svårt tycker vi, då vi vill ha centralt och ingen bygdegård eller dyl. Ev Brunnby då,,, När tänker ni börja prova brudklänningar osv??

  • MH2014

    PoS - ja lite ångest, samtidigt som vissa poster känns för tidigt att "bestämma" redan nu,,,för oss, menar inget illa mot dem som har väldigt god framförhållning. Men jag kan tyvärr vara ombytlig ;) va roligt med vinterbröllop-vi står i valet och kvalet och velar mellan lite olika datum mellan oktober-januari, alla 2014 då! Vilket datum har ni? Jag är inne på bukett med kottar el dyl oxå funderingar på en tygbukett, då jag inte vill "spara" min bukett och känns lite bortkastade pengar, hmm...

  • MH2014

    Vi kommer inte skicka ut std-kort..då vi kommer ha ett mindre bröllop så kommer de bjudna veta om att det ska ske

  • MH2014

    Att vi ska ha så svårt att välja datum! Haha... Höst, vinter eller mittemellan?? Blir förhoppningsvis lättare när vi besökt denlokaler/våningar och restauranger vi har kontaktat och ska ha möte med framöver....OM vi nu inte åker utomlands istället ;) eller tar "ett mitt i veckan borgligt" och åker på weekend direkt efter...???????.... Som ni ser, många funderingar och perfekta alternativ för oss!! Gaah!

  • MH2014

    Jodå!, blir ungefär samma upplägg vart vi än är :) vi vet vad vi har för prio och vilken känsla vår dag ska ha.. Mycket är klart,, beroende på vilken lokal/restaurang vi väljer så blir det ju lite skillnader, men de är vi medvetna om. Beroende vilken årstid vi väljer finns det vissa lokaler/restauranger vi föredrar.... Bara vi som MÅSTE bestämma oss :D Det är där skon klämmer ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014