Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    HubbaBubba - riktigt sexig en :) gillar den! Är den i samma färgkonstelation?

  • MH2014

    Glytten - håller med dig till fullo gällande varningar och rätt för oss :) Just nu känns det hel rätt!! Men det gjorde ju en fancy middagssittning en lördag med ett tag ;) hihi... Allt handlar om prioteringar tillslut!! Jag tycker faktiskt inte att det är så svårt att dra en gräns, och att välja och sålla bland släkt och vänner!! Ett tips som vi tänkt mycket är, att bjuda de som verkligen håller av oss, oss båda som ett par! Det är viktigt för oss, att våra gäster är där för att fira oss och vårt partnerskap :)

  • MH2014

    Två möten i helgen :) wiiii! Sen har vi istort sett sett dem vi vill,,en kvar som vi skulle vilja se men har letat som en tok efter telefonnummer dit utan resultat! Men vi ska känna efter om dem här två först... Det lutar fortf mot att vi vill ha mingelbröllop :)

  • MH2014

    Mingelbröllop och cocktailbröllop, kan väl ses som samma sak....Vi tänkte lite härlig dryck och urtjusiga snittar/canapéer på stående fot medan man minglar runt med härliga människor och ett jammande liveband i folkhavet som ger skön stämning, lite vintagetema över det hela. En härligkväll som dessutom kommer äga rum en vardagkväll,,så en lyxigare afterwork! ;) Sedan drar vi iväg på en minimoon på natten eller dagen efter...vigseln äger rum en bit in i gästernas mingel, så vi kan vara lugna med att alla hinner efter arbetet :) Vi har även funderingar på om vi ska bjuda med några utvalda på en middag på stan efter minglet, våra allra närmst vänner, ca 10st,,annars bara vi två.. Ja, va väl lite av vårat upplägg....för just detta datum då det är ett speciellt sådant

  • MH2014

    Sandrajavisst - egentligen så kan jag tycka att ni bjuder på mycket,,mat, tårta, kakor, cupcake, godisbuffe,,,behövs nog inte, men det kanske är nå ni gärna vill :) så go For it då,,men själv tycker jag det kan bli väldigt mycket,,men beror ju oxå på vilka tider det gäller...

  • MH2014

    Tycker med att ett färgtema, eller tema överhuvudtaget är ett jätte bra hjälpmedel,,för att inte sväva iväg allt för mycket! Sen behöver man ju inte tokslava för att hålla det ;)

  • MH2014

    Här hemma suger vi på lite olika karameller i form av upplägg och platser,,har besökt två stycken idag,,sammanlagt 5st nu. Har ev 1 till, men vi vet inte i dagsläget om vi ska besöka den, men jag tror jag vill så man inte går och tänker "tänk om" eller dyl.. Mötena idag resulterade i att jag kan tänka mig båda, fast med olika upplägg och budgetering, men karln min ratade totalt den ena..och då får jag släppa dem tankarna...på ont och gott!! Den andra vi besökte är helt underbar!! Lite frågetecken om vissa restriktioner och hur långt vi kan dra ut svängarna,,vad extra personal och vaktbolag kan tänkas kosta förutom lokalhyran,,då våra tänkta klockslag sträcker sig över deras ordinarietider....?...Och hur vil kan göra med upplägget, flera val, men HUR VI VILL göra det!! Så fått mycket svar och platserna börjar ta form, men mer frågetecken då planeringen kan tas till nästa nivå och verkligen kan funderas över på djupet,,en skräckblandad förtjusning!! :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014