• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • snowstars

    Tack tjejer!


     


    Faktiskt så tappade jag lite intresse för bröllopet i och med förlovningen. Tror att jag vill landa lite i den innan jag börjar planera bröllop


     


    Nåväl, igår satt jag och funderade på färgade underkjolar, så jag har väl inte släppt tanken helt

  • Nevertheless
    snowstars skrev 2012-10-31 13:18:29 följande:
    Och vi är äntligen förlovade! Tjoho, vad bra det känns!
    grattis  

    hur gick det till?  
  • snowstars
    Nevertheless skrev 2012-11-02 13:52:43 följande:
    grattis

    hur gick det till?

    Tack


    Vi hade ju planerat tillsammans så det var ingen överraskning men mysigt ändå.


     


    Vi gick och åt hotellfrukost på ett hotell här i stan. Så värt det fast det var dyrt! Sen strosade vi på stan och stannade i en park vi tycker om och växlade ringar. Och sen blev det en massa ärenden innan vi åkte hem och lagade trerätters.


     


    Mest kul var väl att vi skulle se att avsnitt av Glee. Vi har inte så många kanaler så vi tittar på den när det inte är så mycket på tv. Och i det avsnittet vi hunnit fram till och såg på kvällen råkade det vara ett bröllop Haha, min blivande trodde att jag hade planerat det men det hade jag inte.

  • Shajne

    Nästa söndag har jag varit förlovad i 1år! Ofatbart va tiden går fort. 

    Känns som man planerar et bröllop som aldrig kommer ske bara för att det är så långt kvar. 1 år 8 månader. :/
    Avlägset Avlägset.

    Har ni några tips på Sommarmat?

    Vi ska gifta oss i Juli och har tänkt fläskfile o pot.gratäng. men det kanske inte är sådan mat som man äter på sommaren..
    Fundersam.. 

  • Andblo

    Shajne- ska ni grilla så är ju fläskytterfilé fantastiskt gott! Istället för gratäng kan ni glra nån fräsh potatissallad som kan kännas lite lättare en sommarkväll. Annars gillar jag verkligen fläskfilé och gratäng, tänkte mest om du ville ha idéförslag :)

  • Nevertheless

    vi gifter oss oxå i juli och hade tänkt ha en vegetarisk cesarsallad som förrätt och sedan en grill buffé antagligen som varmrätt  
    Eller så kör vi på kallskuret med flera olika sorter, även en grillad fläskfilé som är avkyld är ljuvligt gott!
    Så täknte vi ha blomkåls puré och potatissallad på färskpotatis så massa olika röror och grejer tror vi Buffé är mer oss och min fästman älskar grillat

    så ska vi ha rosé champange till brudskålen  

Svar på tråden Blivande fruar 2014