Inlägg från: Andblo |Visa alla inlägg
  • Andblo

    Blivande fruar 2014

    Hej tjejer, Vi förlovade oss förra veckan och har börjat tänka på ett bröllop under 2014. Inget datum sagt, kan tänka oss maj-okt. Vi har tidigare pratat om att gifta oss på öland eftersom vi båda har spenderat våra somrar där, men det känns så omständigt så vi bestämde oss igår för att glömma den idén. Förmidligen blir det vigsel och fest i bromma (sthlm) där vi bor, eller ekerö. Som barn drömde jag om att få gifta mig i värmdö kyrka, så det kan hända att vi hamnar där också ;). Just nu tittar vi efter lämpliga lokaler, så om någon har förslag på ovan nämnda platser tas det tacksamt emot! När det gäller budget så är jag fram och tillbaka. Vi skulle kunna ha ett bröllop i 100k kr-klassen men det vill vi helst inte. Vi vill köpa hus el lägenhet strax efter bröllopet och det är ju inte direkt gratis. Jag har kikat på precis samma spetsklänning som ponduss visade tidigare i tråden. min m2b är polis och vill väldigt gärna ha deras paraduniform, så jag måste tänka på att klänningen ska passa med den också...

  • Andblo

    Tack för gratulation och välkomnande :)! Känns himla kul att hänga här och oj vad mycket fina idéer man får. Just nu hänger jag i en pysseltråd och det finns hur mycket fint som helst! Själv är jag totalt värdelös när det kommer till pysslande och skriva fint, men man kan ju öva sig och i värsta fall kanske få hjälp av syrran ;).

  • Andblo

    Jag är 25 och min sambo (eller ska jag säga fästman nu) 32. Vi firar 7 år tillsammans sista november och har en liten tös som är 2,5 år. Känns så konstigt att tänka att hon är 4 när det är dags för bröllop :).

  • Andblo

    Välkommen till tråden! Skönt att ni har kommit så långt i er planering :). Jag känner precis som du att det är omöjligt att få något gjort nu när man går i bröllopstankar. Går en ettårig utbildning med två tentor snart, ändå hamnar jag på olika bröllopssidor... Precis som du så skulle jag vilja ha en maggie-klänning. Dom är verkligen helt fantastiska! Dock tycker jag att det är sjukt mycket pengar att lägga på en klänning så jag funderar på att köpa en kina-klänning. Mycket tankar fram och tillbaks.

  • Andblo

    Shajne- ska ni grilla så är ju fläskytterfilé fantastiskt gott! Istället för gratäng kan ni glra nån fräsh potatissallad som kan kännas lite lättare en sommarkväll. Annars gillar jag verkligen fläskfilé och gratäng, tänkte mest om du ville ha idéförslag :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014