• Äldre 10 Jul 22:33
    151213 visningar
    1282 svar
    1282
    151213

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Äldre 15 Oct 17:24

    Här blir det inget pyssel än på ett tag även om det kliar i fingrarna. Däremot har jag som sagt börjat spara glasflaskor som det varit typ vinäger i. Tänker ha dem som ljusstakar eller vaser. Så lite pyssel är det väl att skrapa bort etiketten. Ska leta reda på något smart ställe att spara dem så de finns kvar sen. Och vill jag inte ha dem är de ju bara att lämna i återvinningen där de skulle hamnat ändå, så det känns bra. För mig är det alldeles för lång tid kvar att börja bestämma detaljer, man hinner ändra sig många gånger

  • Äldre 15 Oct 23:49

    Här är en till lycklig som ska gifta sig 2014! Min prins friade den 7 juni i år och vi tänkte gifta oss på 2-årsdagen. Det har hittills känts för tidigt att börja planera men det är ju så svårt att hålla sig! Idag var vi iaf och tittade på lokalen som vi trodde skulle vara perfekt för oss och den föll mig inte alls i smaken.. :( Så nu letar vi vidare..

  • Äldre 15 Oct 23:59

    Jag får väl oxå lämna ett litet avtryck här =) Inget datum än men år 2014 har vi bestämt iaf =)

  • Äldre 16 Oct 07:16
    MissTC skrev 2012-10-15 23:59:27 följande:
    Jag får väl oxå lämna ett litet avtryck här =) Inget datum än men år 2014 har vi bestämt iaf =)
    Grattis :)

    Någon som gifter sig i Göteborgstrakten?? 
  • Äldre 16 Oct 09:53

    Tack Fannyterez =)

    Vi bor i göteborg men som det ser ut nu så kommer vi inte gift oss här bara för att det ska bli lättare för alla
    gäster.. Men jag har ju nästan två år och fundera på det =P

  • Äldre 16 Oct 12:44

    vi bor oxå i göteborg men kommer hålla brölloppet i hälsingland där vi kommer ifrån båda två just för att det ska bli lättare med alla gäster vi med hehe :) 

  • Äldre 16 Oct 14:21

    Aa det är samma här.. fast just nu rasa min värld lite, jag hade hittat ett jätte fint ställe som jag ville hålla festen på. Hade fått höra att det tidigare hade kostat ca 3000 att hyra det. Men nu när jag prata med dom så hade dom höjt till 6000 o ska antagligen höja till 7000 =( =( FAN!!! ursäkta språket.. Men jag hade verkligen fastnat för det
    stället =( nu blev allt lite jobbigt..

  • Äldre 17 Oct 18:12

    Fick hem senaste buffé idag och tyckte det här var lite festligt: http://www.ica.se/recept/apelsin-och-camparisorbet-715588/ Gillar idén att servera i apelsinskal. Har faktiskt funderat på sorbet som efterrätt, tänker att man kan göra det någon vecka innan och frysa in. Eller? Men de hade ett annat recept på citronsorbet som jag ska prova nästa helg. Mums..


     


    Miss TC: attans med lokalen, men det löser sig nog på något vis. Tycker själv det är svårt med lokal då det som finns att välja på i min hemort är typ Folkets Hus, skolor och en idrottshall. Och kyrkornas lokaler men de går bort då vi ska gifta oss borgerligt.


     


     

  • Äldre 17 Oct 18:20

    Åh, just det ja, ska hämta ut förlovningsringarna imorgon. Nej, vi är ju inte riktigt förlovade än. Men snart så Det är så spännande att jag inte vet vart jag ska ta vägen, faktiskt!

  • Äldre 18 Oct 15:55

    Nya funderingar - ett mitt i veckan bröllop kanske?? :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014