• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Nevertheless

    Natalis 

    Vi förlovade oss 5/9-12 och har varit tillsammans i 12år i april Har en dotter på strax 4 år oxå  
    Jag är 26 nu, kommer vara 28 och min M2B är 30 och kommer vara 32 vid bröloppet. 

    Vart bor ni? ( bor i göteborg vi)  

  • Nevertheless
    Ponduss skrev 2012-10-22 14:59:58 följande:
    Måste bara visa denna underbara klänning! Kikade på massa kinaklänningssidor igår och hittade denna, så underbar. Jag funderar om jag skulle ha den på festen så att säga, typ efter middagen =) Fast i Ivory då =)


    jätte fin  

    Jag har inte bestämt mig för om jag ska byta om eller inte efter middagen... om jag byter om så blir det iaf efter första dansen med gubben och pappa  
    Har inte kunnat hålla mig från att lyssna på lite låtar som skulle kunna tänkas spelas då jag haha :D 
    Hinner ju ändra sig 10000000ggr men några favvisar är dessa 


    ">

     (pappa dotter) 

    ">

     (första dansen) 

     
    Finns så många sjukt fina låtar!!! <3 
    Denna älskar jag oxå men den passar inte riktigt in på någon dans tror jag hehe  

    ">

  • Andblo

    Jag är 25 och min sambo (eller ska jag säga fästman nu) 32. Vi firar 7 år tillsammans sista november och har en liten tös som är 2,5 år. Känns så konstigt att tänka att hon är 4 när det är dags för bröllop :).

  • Nevertheless
    Andblo skrev 2012-10-23 19:24:36 följande:
    Jag är 25 och min sambo (eller ska jag säga fästman nu) 32. Vi firar 7 år tillsammans sista november och har en liten tös som är 2,5 år. Känns så konstigt att tänka att hon är 4 när det är dags för bröllop :).
    ja visst är det konstigt att tänka så med barnen! Kan inte fatta att våran lilla tjej ska börja skolan bara någon vecka efter bröllopet! Förvånad känns lixom inte så långt till bröllopet ändå, men känns ju jätte som att det ska vara jätte länge kvar innan hon börjar skolan!
  • Power of Love
    Natalis skrev 2012-10-22 22:08:57 följande:
    Hur gamla är ni tro?  Jag är 23 år nu men 25 när jag står brud!
    Jag är idag 25 och min fästman är 26. När vi gifter oss kommer båda vara 27 eftersom fästmannen fyller några månader senare Glad
  • Power of Love

    Vi förlovade oss 111213 kl 14:15. Så inte nog med att datumet (och tiden) är lätt att komma ihåg så är det ju faktiskt på Lucia vilket gör det än lättare att komma ihåg datumet  Flört

  • MissTC
    snowstar aa det var ju lite surt.. Men som tur har man ju lite tid för att planera så ska kika runt lite eller så får jag se till att spara som en tok så jag har råd hehe =)

    Åå, hoppas det löser sig för er.. Det finns ingen restaurang eller något mysigt cafe lr så som ni kan hyra?
  • MH2014

    Att vi ska ha så svårt att välja datum! Haha... Höst, vinter eller mittemellan?? Blir förhoppningsvis lättare när vi besökt denlokaler/våningar och restauranger vi har kontaktat och ska ha möte med framöver....OM vi nu inte åker utomlands istället ;) eller tar "ett mitt i veckan borgligt" och åker på weekend direkt efter...???????.... Som ni ser, många funderingar och perfekta alternativ för oss!! Gaah!

  • Power of Love

    MH2014: Har ni inga idéer alls hur ni vill ha det? Jag satt och letade efter roliga datum. Var lite inne på 7/7 2014 eftersom 7+7=14 men det var en söndag (har jag för mig) så det gick bort. Nu blir det 6/6 istället, eller ja det är vad vi hoppas på iaf. Vi vet inte hur svårt det blir att få tag i vigselförättare och lokal tanke på att det är röddag men samtidigt lyckas ju folk gifta sig på både julafton och nyår så då borde det lösa sig för oss också. 

  • MH2014

    Jodå!, blir ungefär samma upplägg vart vi än är :) vi vet vad vi har för prio och vilken känsla vår dag ska ha.. Mycket är klart,, beroende på vilken lokal/restaurang vi väljer så blir det ju lite skillnader, men de är vi medvetna om. Beroende vilken årstid vi väljer finns det vissa lokaler/restauranger vi föredrar.... Bara vi som MÅSTE bestämma oss :D Det är där skon klämmer ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014