• Äldre 10 Jul 22:33
    149952 visningar
    1282 svar
    1282
    149952

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Äldre 10 Jul 22:34
    #1

    Meeen vad knäppt, allt är som en klump och utanstycke... kanske beror på ipaden.??

  • Äldre 26 Aug 19:50
    #2

    Någon 2014 -brud som hittat hit än??:)

  • Äldre 2 May 19:03

    Vad kul att se att tråden är levande, hittade den av en slump. :) Vi är fortfarande inne på 2014 och ringen är beställd. Känns toppen!

  • Äldre 2 May 22:57

    Jag vill inte heller blanda och har valt rött guld även på vigselringen. Känns s. Att det nu skall vara så annorlunda ochdet är titan, stål, silver m.m och då känns det extra bra med rödguld. :)

  • Äldre 3 May 10:46
    Plättis skrev 2013-05-03 10:30:45 följande:
    Ja, det syns skillnad. Jag har vitguld i min förlovningsring och en silverring jag fått av min mamma på andra handen. Om jag håller dem bredvid varandra märks det att de är olika färg. Silverringen är vitare, på något sätt. Titan är mycket gråare och platina har jag ingen erfarenhet av
    Dessutom finns det ju ringar som har två sorters guld, typ som de första ringarna här: www.guldhuset.se/forlovningsring-vigselring/s...
    Det kan vara ett alternativ om du vill blanda utan att det ser konstigt ut.
    Väldans bra förklaring! :)
  • Äldre 9 May 21:22

    Oprekär: Förstår din känsla!! Visst är det sjukt och lite magiskt? :) När vi beställde och sedan hämtade min ring så här långt i förväg fick jag lite hjärtklappning typ som " gud NU ska ju JAG gifta mig!" Fastatt tiden går extremt fort så känns det långt borta, men tiden går ju verkligen jättefort och snart är det ju redan juni och sedan ett år kvar och allt som man ska planera och köpa, då behövs tiden. :)

  • Äldre 11 May 15:12

    Binkifinki- Hej o välkommen! :) Hur tidigt man ska boka beror nog lite på vart man bor, men ett år i förväg är naturligt med tanke på att många väljer att gifta sig på sommaren. :)

  • Äldre 11 May 17:12

    Gör det, bättre att vara ute i god tid och få det man vill ha. :)

  • Äldre 12 May 00:14

    Vi hade tänkt vänta men så blev det bara så, där var den och de erbjöd sig göra de ändringar vi ville till ett bra pris så då slog vi till. Vad gör några månader mot ett helt liv liksom, och det känns oerhört befriande att den är köpt. :) I juni bli det för oss. :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014