0 Följare 0 Följer

Js Fästmö

Förlovad

Hej!

Blir äntligen fru i Juni 2014. Känns som en evighet tills dess och det känns fortfarande overkligt. :)

Efter mycket funderingar på bukett där jag varit nyfiken på allt från broschbukett till tyg så är jag väldigt såldpå vita pioner med vita rosor och liljekonvalj, men det är ett tag kvar än och utbudet på modeller är ju så stort.

Vi har inget uttalat tema, klänningen är vit, guldsmycken och mycket mer vet vi inte.
Ringen är inhandlad och ligger fint i sin presentask och väntar på att få bäras.
Det är en klassisk i rödguld då det känns som att allt fler väljer Titan, silver eller platina. Man vill ju gå lite mot strömmen. ;)

Var inne på 20-talsmodeller med prinsesslipning men det känns också väldigt mycket 2012 och jag vill ha något lagom som inte fastnar i kläder, eller som blir för snobbig.
Ringen har elva diamanter och tre hjärtan i vitguld som står för jag, han, vi och symboliserar treenigheten, vår familj. :)

Har kikat på massa olika klänningar och var inne på att ha en med stor kjol och en spetsöverdel med trefjärdedels arm och djuuuup rygg. Vill inte ha armlös/axelbandslös.
Vi gifter oss borgergligt i ett vackert rådhus på mitt drömställe och valde jag slutligen efter mycket funderingar en knälång klänning med spets och halvlånga armar. Inte alls en fluffig bakelse och plötsligt är jag Extremt nöjd och det känns superbra.

Just nu planerar vi mycket och jag längtar ihjäl mig!
Det som vi funderar mest på är vart och när bröllopsresan ska gå av stapeln.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.