• JulyBr­ud
    Äldre 17 Dec 17:08
    27211 visningar
    217 svar
    217
    27211

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    Den 2:a Juli 2011 gifter vi oss! Det känns som att det är väääldigt långt kvar. Men samtidigt som man önskar att det vore idag, är det ju så roligt att planera!! (och en hel del att hinna fixa!) så det är nog skönt att det är några månader kvar Glad

    Är det några fler som gifter sej i Juli? Vart? Hur går det för er med planeringen?

    Jag och min fästman är utomlands och jobbar fram till April, så det vore jätte skönt och roligt att få lite tips och uppdateringar om hur det går för er som planerar på hemmaplan!

    Vi ligger till så här i vår planering:


    Kyrka och festlokal bokad (Lunds Domkyrka, Jordberga slott) Tema bestämt (Rokoko/romantiskt, champagne, guld, off white och svartbrunt) Bröllopsklänning klar i grunden (ska nog ändra och fixa en del, vill ha MASSA TYLL) Förrätt och efterrätt klar (sjukt sugen på efterrätten NU!) letar catering i skåne för huvudrätt, tips?) Inbjudningskort designade (väntar på tryck, skickas ut efter nyår, sååå fina!) Bröllopsresa bestämd (en smekMÅNAD i Asien, inte bokad) Värdpar bestämt Hemsida fixad Gästlistan i princip klar
    Endel avklarat, mycket mer att klara av :)
  • Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii
  • Sommar­brud
    Äldre 4 Feb 14:33
    #81


    Liina86 skrev 2011-02-04 14:22:18 följande:
    Väldigt fin klänning, Sommarbrud men hur ser din andra ut då?
    så här ser den ut som jag har hemma
  • JulyBr­ud
    Äldre 4 Feb 14:54
    #82

    Hej sommarbrud!

    Underbara klänningar båda två, men jag blir smått förälskad i spetsklänningen jag med så jag förstår dej, fantastisk! Jag beställde min från Kina innan jag åkte utomlands för att jobba, det kan jag rekomendera.

    Planen är; beställa en "grundklänning" från Kina (som jag blev jätte nöjd med) för att sedan ta den till sömmerska och ändra till precis som jag vill ha den, är nämligen mkt tyll som jag vill få en "rök-rokoko-känsla" på... Totalt blir det ändå billigare än att köpa en färdig här.
    Sen har jag reservplanen att om jag inte blir nöjd så är det ut och leta efter en när jag kommer hem till sverige i slutet av april (hoppas på första planen dock, vill ha en annorlunda klänning!) (så kan man i af sälja en klänning efteråt, om man vill behålla den man använde) Det känns i af otroligt viktigt att man är nöjd med sin klänning den dagen, och inte har "nöjt" sig med något (såklart har man ju en budget så man får finna lösningar som passar den, annars hade jag åkt till London och fått den uppsydd av Angelina Colarusso själv :P)

    Min klänning är nspirierad av den här, fast med bustle;

  • Sommar­brud
    Äldre 4 Feb 15:00
    #83

    Hej JulyBrud!
    Ja den i spets e super fin! Är dock lite osäker på om jag kommer vara lika fin i den... men jag ska beställa från Kina och sen gå till sömmerska som du o få den som jag vill :) borde nog tappa några kilon efter graviditeten (kanske inte kan skylle på den längre sonen är 7 månader... :( 

    Jag trodde inte jag skulle bry mig om klänningen så mkt men när man sitter här o tittar på era fina klänningar blir man ju tokig:) Din är ju super fin kommer bli kanon!

  • The secret­bride
    Äldre 4 Feb 15:01
    #84

    klänningen är ju helt underbar!!   det är i allafall min åsikt  =)

    å vet ni, jag är så glad!! =) jag beställde ju min klänning från internet i sommras och jag visste att den skulle va lite för liten men att jag skulle komma i den om jag började träna och äta rätt. Det var lite tufft att se att blixtlåset inte gick ända upp när jag fick den. Men Nu sitter den perfekt!!!   så nu ska jag bara fortsätta hålla formen =)
    Bra inför beach 2011 också hahaha.

    Tack för tipsen Liina86! ska nog snacka med fästmannen å se hur intresserad han är av att gå till Louvren..

    ha det så bra!!

  • JulyBr­ud
    Äldre 4 Feb 15:01
    #85

    Paris paris! Liina86, jag och min karl kommer ju börja vår smekmånad i Paris, vi kommer bara ha en hel dag/två nätter, vad tycker du man ska prioritera?? Jag älskar gammal sten, så notre dame ska besökas! men mer? Och har du tips på bra boende?


    Liina86 skrev 2011-02-04 14:21:31 följande:
    Quartier latin var väldigt mysigt att ströva runt i, speciellt om man är kär kan jag tänka mig =) Där finns också många mysiga restauranger och caféer.
    Googlade lite, ser väääldigt mysigt ut! Ligger det nära notre dame? (kanske finns nåt bra hotell där)

    Vart kommer ni att bo secretbride?? (oooo, show på moulin rouge!! det ska jag föreslå till M)
  • The secret­bride
    Äldre 4 Feb 15:04
    #86


    Här är min klänning,   kul att se hur olika stilar alla har =)
  • Sommar­brud
    Äldre 4 Feb 15:12
    #87

    The secretbride Vad duktig du har varit!! Grattis! Du får inspirera mig också:)

  • The secret­bride
    Äldre 4 Feb 15:15
    #88

    mannen hittade ett charmig litet hotell ganska centralt i Paris, det heter  Hotel de Seze. Vi ville ha ett mysigt hotell och gärna med Jacuzzi på rummet för att få lite extra bröllopskänsla över det hela. Det var svårt att hitta någon "bröllopssvit", det fanns ju vanliga sviter men de är ju så stora och dyra, vi vill liksom bara ha det lite extra romantiska touchen på ett "vanligt" rum. Så det fick bli här och det kostar 1500 kr per rum och natt vilket jag tycker är helt överkomligt. Så får vi väl ta med egen champagne och jordgubbar =P eller vad vi nu vill ha för gott...

    Men titta in på www.boxoffice.se  om du inte tittat där redan,  man kan hitta många bra paket och utflykter där.
    har beställt två reseguider också som jag hoppas kommer i lådan snart. Det är så roligt att läsa och planera.

  • JulyBr­ud
    Äldre 4 Feb 15:22
    #89

    Tack sommarbrud! Du har ju gått och burit på din son i nio månader, så ska man vara rättvis så ska du kunna skylla på det i två månader till (vet inte om jag är logisk, men tyckte det lät bra) Glad min röst ligger i af på spetsklänningen, så vacker, men du har ju lite tid kvar att fundera, för mej tog det bara tre veckor från att jag beställde den till att jag hade den i "brevlådan" (dom speedade upp det en vecka eftersom jag skulle bort)...

    Visst blir man lite mer....klänningstokig än vad man trodde man var! Håll oss uppdaterade med vad du bestämmer dej för!

  • Sommar­brud
    Äldre 4 Feb 15:25
    #90

    Hahaha Ja du Julybrud visst borde jag det?? Jag tror jag kör på det men två månader går fort...Jag lovar håller er uppdaterade vill beställa den andra klänningen idag!!!

Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii