Inlägg från: Sommarbrud |Visa alla inlägg
  • Sommarbrud

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    Hej får man hoppa in här?


     


    Vi ska gifta oss2 Juli i en kyrka som ligger i Håbo-Tibble (utanför Sthlm) Sen ska vi ha festen på Görvälns Slott. Har kommit ganska långt i planeringen, jag är mamma ledig så jag hinner en del på dagarna:) Inbjudningarna är redan ute och nu håller jag på att boka band och fotograf. Mkt som ska fixas!


    Sen har jag även ett litet annat "problem" Jag har redan köpt en klänning men vill nu ha en annan funderar på att beställa lite billigare fårn Kina vad tycker ni??

  • Sommarbrud
    Liina86 skrev 2011-02-04 13:16:33 följande:
    Det är bara att hoppa in! Varför vill du ha en annan klänning? Hur ser den du har ut och hur vill du ha den? Själv skulle jag aldrig våga beställa från Kina men det är ju många som gjort det och varit nöjda
    Jag har fått för mig att jag vill ha en i spets vilket jag inte har nu:( Jag är också lite tveksam till att beställa men blir det fel så har jag ju redan en... Får man lägga in bilder i denna tråd eller kör ni utan ?
  • Sommarbrud
    Liina86 skrev 2011-02-04 14:22:18 följande:
    Väldigt fin klänning, Sommarbrud men hur ser din andra ut då?
    Jag har bara en jätte liten bild hmm ska googla o se om ja hittar en bättre återkommer:)
  • Sommarbrud


    Liina86 skrev 2011-02-04 14:22:18 följande:
    Väldigt fin klänning, Sommarbrud men hur ser din andra ut då?
    så här ser den ut som jag har hemma
  • Sommarbrud

    Hej JulyBrud!
    Ja den i spets e super fin! Är dock lite osäker på om jag kommer vara lika fin i den... men jag ska beställa från Kina och sen gå till sömmerska som du o få den som jag vill :) borde nog tappa några kilon efter graviditeten (kanske inte kan skylle på den längre sonen är 7 månader... :( 

    Jag trodde inte jag skulle bry mig om klänningen så mkt men när man sitter här o tittar på era fina klänningar blir man ju tokig:) Din är ju super fin kommer bli kanon!

  • Sommarbrud

    The secretbride Vad duktig du har varit!! Grattis! Du får inspirera mig också:)

  • Sommarbrud

    Hahaha Ja du Julybrud visst borde jag det?? Jag tror jag kör på det men två månader går fort...Jag lovar håller er uppdaterade vill beställa den andra klänningen idag!!!

  • Sommarbrud

    Såg att det verkar vara några som funderar på Paris, ni har säkert redan fått det här tipset (har inte läst hela tråden) Men åk till Sacre Cour, väldigt fint med en fantastisk utsikt! Och mysiga kvarter att gå runt i

  • Sommarbrud
    JulyBrud skrev 2011-02-04 15:44:46 följande:
    Nytt tips, tackar nog både jag och secret bride för!
    Det ligger en väldigt mysig restaurang där uppe, kommer inte ihåg vad den heter kan ta reda på. Det är en riktig litet franskt ställe som har blivit en favorit hos oss!
Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii