• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej!!!! alla!
    Hade en så bra föreläsning igår med en fantastiskt inspirerande man! Detta kommer att bli bra!

    Flamman: Gud så roligt med gospel och att ni båda har blivit tillfrågade Tänk som livet kan vända! Tänker jag...
    Kramar om dig- förstår att det måsta vara jättejobbist att gå igenom mammas grejer Ett litet bröllop nästa sommar med br-tjejerna som bitne skulle väl lösa bodelningsproblematiken

    Ärkeex... Nä, de skulle dra en rutten filt över sig och sona sina dåliga gärningar.

    Så bra att blommis har det bra!

    Jag sitter på lekplatsen med telefonen i handen, uppmärksamheten på er medan lillhulliganen bankar och slår på något! Får nog skifta fokus!

    gick in i v. 19 idag! TVUL nästa vecka! Det kittlas och fladdrar där inne!

  • Hvidbrud

    Så härligt att höra av dig blommis! *hjärtar* Det låter som om du har haft en hård, men nyttig vecka, det känns som om du står på båda dina fötter br planterade i jorden och ser världen med klara ögon och sina rätta färger. Det tycker jag känns skönt!
    vilken lättnad att fk ger dig ro året ut.

    Här blev det jordgubbar till kvällsmat för mig och lille J. De andra två är i hufvudstaden och härjar, så jag och killen får rå om oss själv hela helgen Då blir det jordgubbar och turkisk yoghurt. Nu ska vi flytta oss ut i soffan och mysa med en skål popcorn! Ha en underbar fredag!

  • Hvidbrud

    Hoppas att ni har haft en fin semester, Kjell! Hösten har kommit hit också, det märks på ljuset och doften i luften och några få krispiga löv som dansar runt, men inte på temperaturen 25 grader, jordgubbarna som är på andra knoppningen och de sköna glada människorna på gatorna!

  • Hvidbrud

    Så underbart det låter med kören flamman! Så blad för din skull! Det känns som om du verkligen har kommit loss, om du förstår vad jag menar det gör mig glad!

    Blommis: heja blompojken! De har ju verkligen förbättrat sitt spel om de har mer än halverat sin förlust från förra gången! Heja!
    Ja du, det där konkursens tänkandet... Är det något medfött, eller något vi får med bröstmjölken, eller är det något senare betingat? Är det fött ur osäkerhet eller i en strävan efter att förbättra sig själv eller att få sätta högre mål? Jag tycker ju mitt i kråksången att först och främst ska man kämpa med sig själv. Att sträva efter nå de bästa resultatet efter sina egna förutsättningar och det kanske inte alltid är så lätt att göra om man är upptagen med att se om grannens gräs är grönare istället för att använda energin på att sköta om sin egen gräsmatta. Tänker jag.

  • Hvidbrud

    Bra jobbat klockis! Så stolt jag blir över dig! Gud så skönt att få det gjort och att du får en härlig succé känsla med dig varje gång du använder dörren!
    Krya på dig! Halsont och kli i näsan här också, men jag måste gå i skolan!

    Har vi en powerpoint haj här inne som jag kan fråga lite frågor?

  • Hvidbrud

    Heeeeeeeej tråden!
    Trode att mitt lösenord var borta för evigt, men helt plötsligt var boxen i fyld med en rad vackra stjärnor! Och det fungerade!

    Jag siter här och pluggar, eller jag gör nog allt utan att plugga... Har tenta i morgon i Butikskommunikation. Det är mycket intressant och på den praktiska delen fick jag VG, så det kunde vara kul att avsluta kursen på samma sätt, men det känns inte så troligt med tanke på avsaknaden av diciplin...

    Vilka underbara hönor blommis! Och så fin lille "råttan" är Flamman!

    September- nu får du ta det lugnt, tycker jag. Och vet precis hur omöjligt det är med två charmtroll där hemma som river huset om de får ett övonblicks chans...

    Min mage växer så at det knakar. Knyttet där inne verkar vara lika livlig som hans storebror så det blir nog hejfallerullanlej när de blir lite större. Får bli hård kampträning med betoning på diciplin... Stora var på fyraårskontroll igår och klara de allt galant, förutom syntestet, där får vi komma tillbaks i december för at se om det har blivit lite bättre, eller lättare att koncentrera sig. Kul tyckte hon at det var iallafall

    Har börjat få alla de där förfärliga graviditetsmardrömmarna- Läs inte vidare om du inte vill få vidriga bilder på näthnnan!!  Drömmer om dödfödda barn och katastrofer så vi får ta in fosterbarn och navelbrock så tarmarna sprutar ut ur naveln... Inkompetenta sköterskor och sys utan bedövning. Nä. En god natts sömn hade varit skönt!

    Stormen ven förbi. Nu käns allt så klart, rensat och krispigt.

    Kram på er goingar!  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård