• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: en stoor stoor kram! Varm och fyld av kärlek, så kan du knuffa undan den och muttra och vräsa hur mycket du vill! Min kärlek ska du ha!

  • Hvidbrud

    (det bästa med noshörningar är att man kan klappa dem på riktigt, se hur de går runt plötsligt rusar fram. Enhörningar är så oerhört svåra att se nu för tiden...)

  • Hvidbrud

    Ninnis: hjärtat då! Det Är en övergående period och det ÄR skitjobbigt. Jag mins att jag höll på att tvångsflytta familjen till Lunds kommun där man får mer dagis när man har fått syskon, bara för att jag skulle få sova samtidigt som lille j på dagen... Men vi höll ut och det är lättare. Även om lille j också fått ny säng och hoppar in och ut i typ en timme... Zzzzggrrrrzzz! Önskar att jag kunde ge ett bra tips eller en hel natts oavbruten sömn, men en kram! Jag passar gärna A medan du och j sover en dag om du vill?

  • Hvidbrud

    Kram själv finis! Sov gott! En runda i vagnen med ungarna kan jag nog klara, till en lekplats där j och a kan gunga och e kan putta, lite mack picknick ock vups så har 2-3 timmar susat förbi och du har sovit djupsömn.
    vill man så kan man! Jag kan på fredag om den andra lekdaten är med på det? Är hon frisk till dess eller:-0 Hur ligger det till Ingis?

  • Hvidbrud

    Lycka till idag blommis! Hoppas på förkylning, för en gångs skull

    Idag har dagis stängt så jg fick ta ledigt. Inte illa, med tanke på vädret. Idag blir det fin fint sällskap av vår egna eminenta Ingis med barn. Planen är folketspark med picknick, djur, lekplats och bad i plaskbassängen. Men första ska e lämna kisseprov för att se att uv är helt borta.
    får nog damma av en gammal sommarklänning tror jag!

  • Hvidbrud

    Blommis!!!!! Kraaam! Kära hjärtanes vad jag vill hålla om dig!
    Tänkte på dig i går när jag duschade, (tänker bra i duschen...) tänkte på hur fantastisk du är på att binda människor till dig, att se samband och sammanhäng i det lilla ochstora och vilken fashinerande människa du är. Allt du rymmer och allt du ger. Tack och kram!

    Min farmor fick kortison för sina knän och hon var en stor kvinna. Jag håller tummarna för att du ska slippa ta det för alltid, hur ska de kolla och veta, hur kollar man sånt? Har du kvar din hypofys, eller en del av den eller hela?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård